Header Ads

Figyeljetek! A karácsonyi bevásárlást kihasználva Így vernek át az üzletláncok! Erre nagyon figyeljetek oda, ha akciós terméket vesztek! Terjesszétek!

Figyeljetek! A karácsonyi bevásárlást kihasználva Így vernek át az üzletláncok! Erre nagyon figyeljetek oda, ha akciós terméket vesztek! Terjesszétek!



A következő észrevételre L.Robi hívta fel a figyelmünket közösségi oldalán. Érdemes odafigyelni rá! Ez csak egy példa egy üzletben, de számtalan hasonló esetről lehetne beszámolni más multiknál is.

Az ünnepek közeledtével minden üzlet AKCIÓT hirdet, így csalva be a vásárlókat. De valóban akciós az a termék amit éppen az újságokban látunk ezzel a felirattal? Ne dőljünk be mindjárt!!!! Erre hívja fel a figyelmünket olvasónk is!

VIGYÁZAT, CSALÓK!!

A Sparban tudatosan próbálják meg becsapni a fogyasztókat.

Az első kép december 7-én készült, éppen az akció előtti napon. A 2.92 literes Persil Power Gel normál ára 1.949 Ft volt.



Az újságban megjelent a 40%-al csökkentett akciós ára, amennyiért 12-étől lehet megvásárolni, így csütörtökön még nem vettem meg, de biztos ami biztos lefotóztam a terméket az árával együtt.



Még jó hogy megtettem! Ugyanis amikor 12-én visszatértem az üzletbe hogy 40%-al olcsóbban megvegyem ezt a árut, akkor jött a meglepetés! A terméket egyszerűen FELÁRAZTÁK 2.999 Ft-ra, majd abból az árból csökkentették 40%-al. Ez számomra a vásárlók egyértelmű és tudatos becsapása.






Ez csak egy példa, de számtalan hasonlót fel lehet fedezni, ha kicsit nyitott szemmel járunk! A karácsonyi ünnepek közeledtével és a nagy bevásárlások alkalmával biztosan más is találkozni fog hasonló átveréssel!

Arra kérünk benneteket, ha nektek is van hasonló történetetek, azt írjátok meg nekünk!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!