Header Ads

Felhívás! Először viccnek hittük, de nem az! Még pár nap és Ezekért is bírságolni fogják az autósokat! Nagyon meg fogsz döbbenni rajta! Osszátok, hogy mindenki tudjon róla!

Felhívás! Először viccnek hittük, de nem az! Még pár nap és Ezekért is bírságolni fogják az autósokat! Nagyon meg fogsz döbbenni rajta! Osszátok, hogy mindenki tudjon róla!Mos felfedünk 3 döbbenetes tervezetet, amiért hamarosan büntetni fogják a rendőrök az autósokat:

Tilos lesz:

- Az autósoknak egymás között jelezni az útszéli trafipaxokat

Egy magát megnevezni nem kívánó kormánytag a következővel indokolta a döntést:

A hatóság költségvetésében hatalmas plusz kiadást jelent, amikor kiállnak egy fix pontra mérni, de 15 perc elteltével értelmetlenné válik a dolog, mert az autósok fény illetve kézjelzésekkel hívják fel egymás figyelmét a mérésére, így pár perc után mát kereshetnek is más helyet a méréshez, ami plusz üzemanyag és időveszteség, így képtelenné válik, hogy elérjék a napi büntetési rátát.

Dupla kamerarendszert telepítenek ki több főútra, és autópályára, így ha jelezni próbálnak egymásnak az autósok, azt HD minőségben fogja tudni rögzíteni a kamera, így könnyen meglehet, hogy a figyelemfelhívó sofőrt nagyobb összegre fogják megbüntetni mint a gyorshajtót!

- A stoppolás!

Az alábbi indokkal:

A stopposok veszélyt jelentenek a közlekedésre, továbbá nem megállapítható, hogy magyar vagy más állampolgárról van szó. Hogy ezt visszaszorítsák, civil személyautókat fognak kapni a hatóságok, és Ők maguk fogják felvenni a stopposokat, majd az út végén könnyen meglehet, hogy nagyobb összegről fognak csekket kapni, mint amennyibe taxival került volna az út. Ezzel a módszerrel szeretnék kiszűrni a bevándorlókat.


- Enni vezetés közben:

Ehhez egy nagyon egyszerű indokot fűztek hozzá: Ha tilos mobiltelefont használni vezetés köznem mert balesetveszélyes, akkor a dohányzás, és az evés is az, hiszen ha a parázs beleesik a sofőr ölébe, másokra veszélyes kormánymozdulatot tehet ” tűzoltás” közben.

Ezeket a szabályokat a 2018-as évtől fogják életbe léptetni!

Ha számodra is hasznos információkat tartalmazott a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is, hogy ők is értesülhessenek róla!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!