Header Ads

Elképesztő! A 92 éves bácsinak senki nem akart segíteni, ezért inkább kizavarták a bankból - Ezután érkezett meg Ez a rendőr, akinek a tettét már több mint 40 ezren osztották meg!

Elképesztő! A 92 éves bácsinak senki nem akart segíteni, ezért inkább  kizavarták a bankból - Ezután érkezett meg Ez a rendőr, akinek a tettét már több mint 40 ezren osztották meg!Egy aranyos kis bácsikáról szól ez a történet, aki roppant dühös lett valami miatt a bankban és egy rendőr, Robert Josett sietett a segítségére.

Az idős férfi nem akart mást csak egy kis pénzt felvenni a számlájáról. Viszont az igazolványa lejárt, így ezt nem tudta megtenni. Frusztrációja egyre csak nőtt, mert senki nem tudott segíteni neki. A bank szabályzata kimondja, hogy egy  pénzfelvételhez kötelező felmutatni a személyi azonosságot igazoló okmányt, de ezt a 92 éves bácsi nagyon nehezen értette meg.

A férfi nagy felfordulást okozott. Majd megérkezett Robert Josett járőr, aki tudta be kell avatkoznia.

De ahelyett, hogy az idős férfit kivezette volna a bankból az utcára és  otthagyta volna, Robert elvitte a férfit a DMV-hez, ahol segített neki az igazolványa meghosszabbításában

Ezek után a rendőr, Robert Josett a 92 éves bácsival visszasietett a bankban, így még zárás előtt az idős férfi ki tudta venni a pénzét.A Montebello-i rendőrség készített egy képet Robertről, amint a nyugdíjas bácsival visszamegy a bankba és a képet feltették a Facebook-ra. Ezt a fotót 40 000-en osztották meg.Egy olyan korban, amikor a rendőrséget gyakran kritizálják a tetteikért, ez a tiszt nagyszerű példája annak, hogyan kellene a rendőrségnek működnie.

Kérlek oszd meg ismerőseiddel, ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a történet!