Header Ads

EGYEDÜL MARADT AZ ANYUKÁJÁVAL AZ ÉVEK ÓTA SÚLYOS BETEG ÁGOSTON! KILÁTÁSTALAN A HELYZETÜK, ÁM NEKI MÉGISCSAK EZ AZ EGY KÍVÁNSÁGA VAN! VÁLTSUK NEKI VALÓRA! OSSZÁTOK!

A súlyos izomsorvadásban szenvedő Ágoston és anyukája most hozzánk fordult és segítséget kér! Kérjük, aki teheti szánjon egy percet az életéből arra, hogy elolvassa a súlyos beteg fiú kérését. Neki ÍGY tehetjük szebbé a karácsonyt:"15 éves fiú vagyok. Izomsorvadásom van, 2016. március 18. óta lélegeztető gép tart életben, egyedül sajnos már nem tudok levegőt venni. Mozogni sem tudok, csak az ujjaimat tudom mozgatni.

Alapbetegségem neve: izomdystrophia. Ehhez társul: tetraplegia, idült légzési elégtelenség és tracheostomával élő személy vagyok. Ennek a betegségnek az a jellemzője, hogy az izomrostok egyre inkább leépülnek az életkor előrehaladtával. Kétéves koromban sokat fájt a térdem, ekkor jött meg a genetikai vizsgálat eredménye, amit édesanyámnak még a terhessége ideje alatt végeztek el. Hét éves koromig tudtam járni, akkor eltörött a combcsontom, kerekesszékbe kerültem. Azóta az állapotom fokozatosan hanyatlik.

Anyukámmal élünk ketten, senkink sincs, ő lát el éjjel-nappal, el sem mozdul mellőlem. Nyolc hónapig a kórházban éltünk, szerencsére haza tudtunk jönni, itthon nagyon jó lenni! Látom az embereket, fákat, autókat, madarakat. Nézem a tv-t, játszok a mobilomon, és addig alszom, amíg csak akarok. Anyukám nagyon vigyáz rám, nehogy bajom legyen. Sajnos nagyon kevés a pénzünk, ha kifizetjük a számlákat ételre, tisztálkodó szerekre, ruházkodásra, és ami a legfontosabb: gyógyszerekre már alig jut, vagyis az étel és gyógyszer kifizetése is nagy gond, a többi pedig már luxusnak számít nálunk. Álmom az csupán, hogy legyen jó notebookom, hiszen számomra ez az egyetlen szórakozási lehetőség meg elfoglaltság is, egy olyan, amin a jobb játékokkal is tudok játszani! Nagyon régi gépem volt, ami elromlott, a mobiltelefonom használom régóta.


Nagyon szépen kérem, segítsenek, hogy ezt a rövid kis életemet itthon nyugalomban, boldogságban tölthessem! Minden segítségért nagyon hálás vagyok. Köszönettel: Juhász Ágoston"

Ezúton kérünk minden jóravaló és segítőkész embert, aki teheti egy MEGOSZTÁSSAL és a lenti lehetőségek valamelyikével támogassa a súlyos beteg fiút! Idén karácsonykor váljon valóra az Ő álma is! Hisz mint bárki más, Ő is megérdemel egy jobb és szebb, élhető életet! Az édesanyja nevében is, hálásan köszönjük!

Ágostont az alábbi lehetőségek egyikén tudjátok támogatni:Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!