Header Ads

Borzalom, ami történt! Két napja semmi hír a gyönyörű kislányomról, Szimónáról! A rendőrség tehetetlen, könyörgöm segítsetek! OSSZÁTOK! Minden perc számít!

Borzalom, ami történt! Két napja semmi hír a gyönyörű kislányomról, Szimónáról! A rendőrség tehetetlen, könyörgöm segítsetek! OSSZÁTOK! Minden perc számít!Hatalmas tragédia ért minket! Az én gyönyörűséges kislányom december 14-én eltűnt és azóta nem került elő, életjelet nem adott magáról.

Matkó Szimónának hívják, 162 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú barna hajú. Az eltűnése napján sötétkék kabátot, fekete nadrágot és fehér sportcipőt viselt.

Arra kérünk minden jóravaló embert osszátok, hogy minél több ember értesülhessen az eltűnéséről! Nagyon aggódunk érte, rettegünk hogy valami baja esett. Ha valami történne vele azt nem élném túl!

A rendőrségnek az alábbi elérhetőségen tudjátok bejelenteni, ha valami információtok van Szimónáról! Előre is köszönöm a megosztásokat. Reméljük épségben előkerül hamarosan. Nagyon várunk haza életem!!


A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága arra kéri a lakosságot, hogy aki a tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!