Header Ads

Anna 1 éven keresztül viselte Ezt a nyakláncot, amit a barátja adott neki és még csak sejtése sem volt arról, hogy mit rejtett a belseje! Videó

Anna 1 éven keresztül viselte Ezt a nyakláncot, amit a barátja adott neki és még csak sejtése sem volt arról, hogy mit rejtett a belseje! VideóAnna párjának Terrynek nagyon ügyes keze volt ezért úgy döntött, saját kezűleg farag egy ékszert kedvesének, pontosabban egy gyönyörű nyakláncot.

Anna imádta az effajta díszeket, mindig hordott magán valamit. Aztán egy szép napon fény derült a titokra, mert nem egy közönséges nyakláncról volt szó. A lánynak fogalma sem volt arról, hogy mit is hordott a nyakában. Terry ugyanis a nyaklánc belsejébe egy gyémánt jeggyűrűt rejtett el az és arra várt, hogy elérkezzen tökéletes pillanatot amikor is megkérheti kedvese kezét.

Amikor elérkezett a lánykérés pillanata, Terry egy késsel szétfeszítette a nyakéket és elővette belőle a gyémánt gyűrűt. Anna percekig szóhoz sem jutott a döbbenettől, végül csak annyit tudott mondani: "Egész idő nálam volt? El is veszthettem volna, te idióta!"

Persze azért roppant mód örült az újdonsült ara ennek a különleges ajándéknak.

Terry mindent pillanatot videóra vett, amit aztán több videómegosztón közzé is tett, így mi sem maradtunk le semmiről. Már több millióan tekintették meg ezt a videót!


Íme:


Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!