Header Ads

A szobám ablakán kitekintve Ez a látvány fogadott a lakótelepi kukánknál! Amit utána történt, azt senkinek nem kívánom! Karácsony közeledtével kérnék tőletek valamit...Terjesszétek!

A szobám ablakán kitekintve Ez a látvány fogadott a lakótelepi kukánknál! Amit utána történt, azt senkinek nem kívánom! Karácsony közeledtével kérnék tőletek valamit...Terjesszétek!
A 9. kerületben élek a szüleimmel egy 3 szobás panellakásban. Szerény körülmények között élünk, a szüleim minimálbérért dolgoznak, én még a tanulmányaimat folytatom plusz gyakorlaton vagyok egy étteremben, amiért kapok egy kis ösztöndíjat, így én is hozzá tudok járulnia rengeteg kiadáshoz.

Szombati napon történt: 
Én a szobámban pihentem, amikor az ablakon kitekintve megláttam ezt a családot az utcai kukák előtt. A gyerekek nagyon picikék voltak, ráadásul alul öltözöttek, még a szülők is remegtek annyira fáztak. A szívem megszakadt, és sírni kezdtem..

A következő pillanatban az édesapa behajolt a kukába és kivett 3 kifli maradékot, (amennyire láttam az volt) és szétosztott a két kisgyerek között. Mikor elkezdték majszolni, már a könnyeimtől alig láttam, és csak arra tudtam gondolni, hogy ha létezik Isten, hogy hagyhatja hogy ilyen pici gyerekek nélkülözzenek. 

Nem nézhettem tovább tétlenül, ezért lesiettem hozzájuk a negyedikről, nem érdekelve hogy mennyire koszosak, vagy nem épp bizalomgerjesztőek a szülők és felhívtam őket a lakásunkba. Étellel kínáltam őket. A szüleim is nagyon készségesek voltak és mindenféle finomsággal kínálták őket.

Nagyon felemelő látvány volt, ahogy a gyerekek ettek, és talán életükben először családias környezetben jól laktak..Nem azért osztom meg ezt veletek, hogy magamat fényezzem, szó sincs erről, hanem mert arra szeretnélek megkérni Titeket, hogy ha megteheted étellel segíts az elesetteken! Itt a szeretet ünnepe, ilyenkor kétszer olyan fontos odafigyelni embertársainkra, és az érzés amit érezni fogsz utána semmivel sem mérhető, olyan kellemes érzést a lelkem előtte sosem érzett, mint most!

Köszönöm, hogy elolvastad a történetem! S. Szabina


Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!