Header Ads

A szakács 15 éven keresztül főzött a tűzoltókra - Elképesztő mit rejtettek el a tűzoltó kocsi mögött! Videó

A szakács 15 éven keresztül főzött a tűzoltókra - Elképesztő mit rejtettek el a tűzoltó kocsi mögött! Videó

Rob Scandia is mint oly sokan a szeptember 11-i merényletben elvesztette egy nagyon jó és nagyon tehetséges szakács barátját. Ez volt az a pillanat, amikor arra az elhatározásra jutott, hogy azzal fejezi ki köszönetét a tűzoltóknak önfeláldozó munkájukért, hogy az összes Florida államban dolgozó tűzoltóra főzzön. Így akart tisztelegni elhunyt barátja előtt is.

Ezt is tette az elmúlt 15 évben!Rob imádta a munkáját, kóstolgatni, főzni, még egy kis füzetbe is elkezdte leírni a recepteket s bízott benne, hogy egy napon sikerülhet megjelentetnie egy szakácskönyvet. Az eladásokból befolyt összegből pedig még több tűzoltóknak szeretett volna segíteni és megköszönni azt, hogy nap mint nap segítenek az embereken és kockáztatják a saját életüket.Ez az álom azonban nem tudott megvalósulni, mert Robnak nem volt sem ideje sem annyi pénze, hogy kiadassa könyvét.Egy dologra azonban nem számított!! Arra, hogy a tűzoltók áldozatos munkájáért és a sok segítségért cserébe egy olyan meglepetést készítettek neki, amit soha nem fog elfelejteni.

Az egész tűzoltóság összefogott, összegyűjtötték a recepteket és egy csodálatos szakácskönyvet készítettek mely aztán nyomtatásba került és megjelent.A kollégák egy vidám ünnepség keretén bélül adták át Robnak az elkészült szakácskönyvet a tűzoltó állomáson.Videó is készült erről az örömteli pillanatról:


Ha neked is elnyerte a tetszésedet az alábbi cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!