Header Ads

A segítségeteket kérném! El akarom adni a házam még karácsony előtt, ezért 100.000 Ft készpénz a jutalma annak, akinek a megosztásával ez sikerül! Nézzétek csak milyen belülről: Terjesszétek!

A segítségeteket kérném! El akarom adni a házam még karácsony előtt, ezért 100.000 Ft készpénz a jutalma annak, akinek a megosztásával ez sikerül! Nézzétek csak milyen belülről: Terjesszétek!Szeretném eladni a házam még a karácsonyi ünnepek előtt, ezért azt találtam ki, hogy 100.000 forintot fizetek annak a személynek, akinek a megosztása segítségével sikerül ezt véghez vinni!  Nem akarom ingatlanosoknak kifizetni, inkább oda adom azt a pénzt egy magánszemélynek! Így neki is én nekem is boldogabb lesz a karácsony! Kérlek titeket segítsetek nekem ebben!

Nagykállón található a ház a Gyöngyvirág köz 1. szám alatt! Teljes belső felújításon esett át, azóta nem laktam benne! A fűtést egy új, légbefúvásos kandallóval tudjátok megoldani, ami nagyon gyorsan és kis költségből fűti fel a lakteret. Van egy kétállásos garázs is plusz  fatárolóval. A garázskapuk illetve az utcafronti kapu elektromosan működik. Az udvar igényes kialakítású. A konyhához beépített konyhabútor tartozik.

Íme pár kép!Előre is köszönet minden megosztásért! Bízunk benne, hogy gyorsan új tulajdonosra talál az épület a Ti közreműködésetekkel! 

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!