Header Ads

Az édesanya évek óta segítség nélkül, egyedül neveli 8 gyermekét Békés-megyében, de most a TI segítségeteket kéri! Kérlek szépen osszátok meg!

A Facebookon bukkantunk egy családra, aki mellett nem mehettünk el és szeretnénk, ha megismernétek őket!

Békés-megyében él egy végtelenül kedves, csodálatos, becsületes család. A 8 gyermeket számláló gádorosi család nap, mint nap küzd a megélhetéssel, ugyanis az ország ezen részén a munkanélküliségi mutatók az egekben vannak...

A 8 gyermeket az édesanya egyedül neveli, mástól segítséget remélni sem mer. Az első férje sajnos korán meghalt, a második párja pedig kiköltözött külföldre és teljesen magára hagyta a gyerekekkel. Mivel a legkisebb még alig egy éves jelenleg otthon van vele így a GYES-ből és a családi pótlékból élnek. Valószínűleg nem tud korán visszatérni a munkába mivel a picur sajnos hallássérült így nehezen integrálható.

A kép NEM illusztráció!

A család nagy fiát Gábort (22, a képen balról) szeretném Nektek bemutatni, aki a nehezített háttér ellenére erején felül teljesített a tanulmányaiban az általános iskolától kezdve. Megtalálta a számára nagyon kedves szakmát a szárazépítés területén és ebben kiváló eredményekkel tanult tovább. Az idei évben részt vesz az iparkamara révén csapatban egy nemzetközi versenyen, amelynek a hazai fordulóját megnyerték így lehetőséget kaptak a külföldi fordulóban való részvételre. A külföldi fordulóra november 10-én indulnak, a repülőjegy és a szállás költségeit az iparkamara átvállalta tőlük, azonban szüksége lenne néhány kisebb támogatásra, hogy kiutazhasson. Mondanom sem kell egy ennyire hátrányos háttérből induló, de nagyon szorgalmas és tehetséges fiú számára mekkora kiugrási lehetőséget jelent ez a nemzetközi verseny és az esély arra, hogy a potenciális munkáltatói felfigyeljenek rá. :) Ha Gábornak sikerülne álláshoz jutnia azzal az egész családnak nagy segítséget nyújtanánk.Az utazáshoz az alábbi néhány apróságra lenne szüksége, amiből nagyon hálásak lennének akár ha csak néhányat tudnánk biztosítani neki: • bőrönd (feladásra, mérete csak kicsi/közepes kell legyen mert nem utaznak nagyon hosszú időre és maximum 25 kg-ig állja neki a verseny szervezője) • meglévő kártyás mobiltelefonra feltöltés
• kb 50 ezer forintnak megfelelő költőpénz (USD) a külföldi tömegközlekedésre illetve étkezésre, biztosításra
• 1 pár kényelmes utcai cipőre (sportcipőre) 42-es méretben
Bár nagyon szerények és igyekeztek minél kevesebbet kérni Tőlünk ennyi éhes száj mellett a tartós élelmiszer is mindig jól jön, úgyhogy ilyen felajánlásoknak is nagyon örülnénk. Sajnos a nyár folyamán elromlott a meleg vizet biztosító bojlerük illetve a kombi hűtőszekrényük, aminek a cseréjére nincs fedezetük így akinek van lehetősége tárgyi vagy anyagi formában segítséget nyújtani nekik tegye meg, hiszen közeleg a tél. Használt de még működőképes hűtőt, bojlert is szívesen fogadnak.

Kérlek Benneteket, hogy ismét fogjuk össze, mert egy kicsi támogatással számukra egy egész világot változtathatunk meg! Minden MEGOSZTÁS nagyon-nagyon sokat segíthet!

A családdal közvetlenül is felvehető a kapcsolat:
(+3630-831-40-52) Kérünk minden kedves olvasót, hogy kizárólag segítő szándékkal keressék a családot, negatív gondolatokra most NINCS szükségük!
Forrá: Facebook.com