Header Ads

Üzenném annak a "hölgynek", aki ma lement a Gál lakótelepi focipályára és rátámadt a gyerekemre, majd ezekkel a szavakkal fenyegette meg!! Remélem eljut hozzá a mondanivalóm!

Üzenném annak a "hölgynek", aki ma lement a Gál lakótelepi focipályára és rátámadt a gyerekemre, majd ezekkel a szavakkal fenyegette meg!! Remélem eljut hozzá a mondanivalóm!
Egy feldühödött anyuka osztotta meg az alábbi történetét, közösségi oldalán!

Tatabánya 2017

Üzenet a "hölgynek", aki ma lement a Gál lakótelepi focipályára és rátámadt a gyerekemre, hogy legközelebb nekem mondja az igen kultúrált mondanivalóját.

Idézem "szorultál volna any...ba, idióta, kis b...zi gyerek stb.".

A "hölgy" problémája, hogy a gyerekek a focipályán fociznak és ő nem tud pihenni, mert ő 6+kettőzik. Nos "hölgyem" én örülök, hogy a gyerekem az egész napos angol tábor után örömmel és lelkesedéssel lemegy focizni a barátaival és nem otthon bámulja a népbutító szövegládát, nem nyomkodja a telefonját és nem ócsárol másokat alpári stílusban. Többször hivatkozott arra, hogy Ön kultúrált. Már megbocsásson, de ez maximum egy erőteljes szubkultúra, amiből mi köszönjük, nem kérünk. A gyerekek nem tehetnek arról, hogy Ön fásult, végtelenül frusztrált és megkeseredett!

Rendőrséggel fenyeget és obszcén szavakkal illet egy 8 éves gyereket, aki sem az Ön viselkedését, sem a fenyegetőzést nem tudta egyelőre feldolgozni, de mi ezen is túl leszünk, szeretettel, odafigyeléssel, türelemmel! Nem tehetünk sem az érzelmi és értelmi hiányosságairól, sem a társadalmi helyzetéről!

Én az Ön helyében inkább önvizsgálatot tartanék és igyekeznék átgondolni, hogy megkeseredetten vagy örömmel szeretnék élni, még akkor is, ha 6+2 az életem keserű sója! Nem hagyjuk, hogy megkeserítse, megfélemlítse a gyerekeinket és továbbra is preferáljuk az önfeledt szabad mozgást és játékot!!!!


Osztani ér.... köszönettel az Anyuka, akibe szorult volna bele a gyereke....

Nikoletta Deckert

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a történet!