Header Ads

Tíz éve szól arról az életünk, hogy gyermeket szeretnénk. Amikor már majdnem beleőrültem a sok sikertelen próbálkozásba, akkor jutottam Erre az elhatározásra!

Tíz éve szól arról az életünk, hogy gyermeket szeretnénk. Amikor már majdnem beleőrültem a sok sikertelen próbálkozásba, akkor jutottam Erre az elhatározásra!Már rég tervezem, hogy írjak néhány sort azoknak a leendő anyukáknak és apukáknak akik szülők szeretnének lenni de valamiért késik a gyermekáldás. Ez most azért aktuális mert pont egy éve kaptam meg Petit 5 napos embrió formájában.... De kezdem az elején... 35 éves vagyok, férjem 36 . Tíz éve szól arról az életünk, hogy gyermeket szeretnénk. Ez idő alatt sok hullám völgyből ki másztunk, orvostól orvoshoz járkálva, végig csináltunk 3 lombik programot, túl éltünk egy vetélést.

Kicsit bele zakkantam a sok sikertelen próbálkozásba, de valahogy, mindig sikerült folytatni. 

A negyedik lombiknál mindent másképp csináltam. 

Pozitívan kezdtem nézni a világot, el kezdtem jógázni, akupunktúra jártam, sportoltam, le fogytam, diétáztam , meg találtam a világ legjobb természet gyógyászat, aki minden nehézségen átsegített, sokat olvasgattam ezt a csoportot ...és igen sokszor fel töltött lelkileg.

És végre a házasságunk 13. évében ránk talált a csoda, egészségesen meg született a gyermekünk, boldogságunk és a hálánk leírhatatlan. Kedves leendő anyukák és apukák, NE ADJÁTOK FEL!!!!!! Ha igazán akarjátok rátok talál a boldogság! Kell ennél nagyobb motiváció? Köszi hogy elolvastátok!Osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a történet! Jó egészséget kívánunk a családnak!!

Kocsis Benkő Tünde

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!