Header Ads

Szombaton férjhez mentem! Most viszont a harmadik tüdőtranszplantációmra várok! Sajnos a bizottság elutasított! Kérlek jelezd nekik, hogy támogatsz ebben az elhatározásomban!

Szombaton férjhez mentem! Most viszont a harmadik tüdőtranszplantációmra várok! Sajnos a bizottság elutasított! Kérlek jelezd nekik, hogy támogatsz ebben az elhatározásomban!
Mint arról egy korábbi cikkünkben beszámoltunk, Anna a 3. tüdőtranszplantációjára vár!

Bálint Ildikó tette közzé a következő bejegyzést!

Kedves Ismerőseim, Barátaim, kérlek, olvassátok el, és osszátok meg ezt a bejegyzést. Lehet, hogy az életet jelenti egy csodálatos és bátor fiatal hölgynek. Köszönöm.

Ő Anna. 25 éves és születése óta cisztás fibrózisban szenved. Már két tüdőtranszplntáción esett át, de sajnos mindkét tüdőt kilökte a szervezete. Az elmúlt két hónapot intenzív osztályon töltötte és jelenleg csak egy lélegeztetőgép segítségével tud lélegeztetni. A harmadik tüdőtranszplantációt a transzplantációs bizottság elutasította, mert úgy a rizikót túl nagynak ítélték.

Ennek ellenére Anna nem adta fel. Továbbra is küzd az életben maradásért és minden napot értékel, ami megadatik neki. Az elmúlt szombaton a kórház kápolnájában ment feleségül kedveséhez, akivel 8 éve vannak együtt jóban-rosszban és elszánt szándéka, hogy megmutassa a transzplantációs bizottságnak, hogy vállal bármilyen kockázatot.Most olyan történeteket keres, amelyek meggyőzhetik a bizottságot arról, hogy van értelme az újabb transzplantációnak. Olvasd el a felhívását itt és üzenj te is a transzpalntációs bizottságnak, hogy támogatod Anna elhatározását a lungtransplantation@med.semmelweis-univ.hu címen!

Forrás

Kérlek Titeket Osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a bejegyzés és segíthessenek Annának!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket ismerőseiddel! Köszönjük!