Header Ads

Lerobbant a kocsija de senki nem állt meg neki segíteni - amikor végül megáll egy autó és meglátjuk, hogy ki száll ki belőle, a szívünk szakad meg! Videó

Lerobbant a kocsija de senki nem állt meg neki segíteni - amikor végül megáll egy autó és meglátjuk, hogy ki száll ki belőle, a szívünk szakad meg! Videó
A Hammy Tv egy kísérletet akart elvégezni. Arra voltak kíváncsiak, hogy hogyan reagálunk akkor, ha másoknak van szüksége a mi segítségünkre, mondjuk egy olyan szituációban, amikor lerobbanunk az autóval! Ebben a kísérletben szereplő férfi az út mentén állt, az autója mellett és úgy tett, mintha defektet kapott volna az egyik kereke. Csak ott állt és várt két teljes órán keresztül.. ez idő alatt egyetlen egy autós sem állt meg, hogy segítséget nyújtson neki. A Hammy Tv munktársai mindezt rögzítették videóval, de ők is úgy gondolták, feladják... Amikor is váratlan dolog történt.

Egy férfi megállt, hogy segítsen neki. Ennek a férfinak, akit Eric-nek hívnak, nem olyan régen kigyulladt és leégett az egész háza. A férfit másod és harmadfokú égési sérülésekkel szállították kórházba, testének 50 %-a megégett. Eric még a kutyájáért is visszarohant az égő házba, ezért égési sérülései még komolyabbak lettek. A kutya sajnos nem élte túl a tüzet, a férfi pedig elájult a házban még mielőtt sikerült volna kijutnia.

Eric mindezek után 27 napig feküdt a kórházban, kómában és rájött, hogy mindenét elvesztette az életén kívül. Ezután a szörnyű katasztrófa után Eric teljesen másképp kezdett nézni a világra. Az volt a célja, hogy segítsen az embereknek. Igen, Ő volt az, aki megállt, hogy a bajba jutott férfinek segítsen.Annyira meghatotta a TV csatornát Eric története, hogy egy adománygyűjtő oldalát is létrehoztak a számára. Az adománygyűjtéssel 10 000 dollárt szerettek volna összeszedni ruhákra, kórházi költségekre, orvosságra és lakbérre, de ennek a háromszorosát sikerült összegyűjteniük.

Ha téged is meghatott Eric története, kérlek oszd meg ismerőseiddel ezt a bejegyzést!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha téged is megérintett Eric története!