Header Ads

Egy vajszínű Ladába szállt be...azóta senki sem látta a testvéremet! A rendőrség tehetetlen! Könyörögve kérem, SEGÍTSETEK!!!

Még csak 13 éves a kistestvérem...Lakócsán, tegnap este 22:00-kor beszállt egy vajszínű Ladába a drávafoki úton, azóta se híre se hamva. Borzasztóan aggódom érte! Könyörögve kérem segítsetek! Félek mire a rendőrség bármit is tehet, addigra késő lesz!Ha bárkinek bármilyen információja van, kérlek hívjon fel engem: 0630/ 484 79 02

Ezt a ruhát viselte tegnap este: Piros mintás fekete póló és fekete szoknya és kék masnis tutyi. Az iratokat itthon hagyta, viszont a telefonja nála van (remélhetőleg, mert még be van kapcsolva, de nem veszi fel).

Ha valaki esetleg felismeri az utcán vagy az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a 82/502-700 telefonszámot. (Somogy Megyei Rendőrfőkapitányság) illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a somogytitk@somogy.police.hu, e-mail címre.

Kérlek szépen OSSZÁTOK! Minél több emberhez jut el, annál nagyobb az esély arra, hogy felismerik az én kis egyetlen hugicámat!! Hálásan köszönöm a segítségét minden jóravaló embernek!
Forrás