Header Ads

Egy emberként fogott össze az ország a világversenyt nyert para sportoló Dobos Rékáért! Most mindenkire szükség van! Segítsetek!

Ennyit keres egy világversenyt nyert para sportoló. Bemutatjuk Dobos Rékát! Sok lájkot neki!

Ennyit keres egy világversenyt nyert para sportoló.

A poént már az elején elsütjük! Amíg Hosszú Katinka multimilliomos lesz, addig neki zsebbe kell nyúlnia, hiszen jelenleg havi mínusz 40 ezer forintról beszélünk. Szégyen!!! 

Mivel személyes kapcsolatban is állunk ezzel a csodálatos sportolóval, ezért felajánlunk neki, hogy augusztus 20-ig bezárólag ahány lájkolója, illetve követője lesz ennek az oldalnak(" Mert Megérdemled"), annyi forintot adunk Réka egy éves felkészülésére, és négy nemzetközi versenyre való kiutazáshoz ( kb. 4 millió forintnak kell összegyűlnie )

Ha pedig kommentbe beírod hogy Hajrá Réka az továbbá, hozzászólásonként 1 forintot ér.

Amit mindenképpen tudnod kell:

Dobos Réka, aki 2,5 évvel ezelőtt egy autóbaleset miatt lebénult, nem a sebeit nyalogatta, és sajnáltatta magát, hanem minden erejét összeszedve elkezdett egy olyan sportot, ami az világban már több mint 15 éve jelen van, de Magyarországon még gyerekcipőben jár. Ez a kerekesszékes karate. A magyarországi országos bajnokságon arany éremmel végzett, és ezután az Írországi világversenyen ( IJKA World Shotokan Open) is nagy fölénnyel bajnok lett.Ha minél több a megosztás, annál több a lájk.

Hajrá Réka!

Ide kattintva éred el a Mert Megérdemled oldalt!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, hogy minél több emberhez eljuthasson!