Header Ads

"Családi pótlékból napról-napra élünk!" nyilatkozta Gáspár Győző, majd másnap ebben a bécsi luxushotelben ebédelt családjával...


Gáspár Győző ellen már tavasz óta vizsgálatot folytat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A család többször is nyilatkozta, hogy sohasem tapasztalt körülmények között kell élniük, ami elképesztően megviseli a gyerekeket is...

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a NAV házkutatást tartott Győzikénél és lefoglalták az értékeiket. Kezdetben tagadták, hogy anyagi gondokkal küzdenének, majd Győzike felesége, Gáspár Bea bevallotta a Sorry! magazinnak, hogy hamarosan ételre sem telik majd nekik, ha így folytatódik tovább.

Győzike is utalt arra egy Facebook-posztjában, hogy nincs elég pénzük: „Rajtam akarnak példát statuálni? Elveszik a lányom pénzét? Minek nevezzem ezt, kifosztás vagy kirablás? (…) A tandíjat se tudjuk befizetni a gyereknek!” - írta.

A Bors figyelt fel rá, hogy Győzike és családja azonban már két napja Bécs egyik legelegánsabb szállodájában, a DO&CO Hotel Vienna-ben szállt meg. A showman Facebook-oldalán is közzétett erről néhány fotót. A poszt alapján kislánya, Virág tizenötödik születésnapját ünnepli ott az egész család.
Íme a DO&CO Hotel:A lap megkereste Győzikét, aki nem akart válaszolni a kérdésekre. - Nem kívánok nyilatkozni a témában - mondta. A Bors szerint mostani külföldi útjával kapcsolatban arra tett utalásokat, hogy lehetséges, hogy új műsort forgat a Gáspár család, és ők fizetik a luxus szállodát - erről az új műsorról azonban még nincs hír.
Forrás

Az alábbi gomb segítségével oszthatod meg a cikket: