Header Ads

Azt hittem, velünk ilyen nem történhet meg: Szeretném megköszönni annak a "HŐS" idegennek, aki Ezt tette az idős apukámmal! Bízom benne, hogy eljut hozzád az üzenetem! Kérlek Titeket Osszátok!

Azt hittem, velünk ilyen nem történhet meg: Szeretném megköszönni annak a "HŐS" idegennek, aki Ezt tette az idős apukámmal! Bízom benne, hogy eljut hozzád az üzenetem! Kérlek Titeket Osszátok!


Egy olvasónk kért meg rá minket, hogy tegyük közzé történetét, ami sajnos a mai világban koránt sem megszokott dolog!

"Kedves mindenki, Sziasztok!

Tudom, a mai világba talán lehet, hogy nem olyan kifizetődő, de vannak még igenis becsületes és jó emberek.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint ami az apukámmal történt a múlthéten, az ecseri piacon, vagy ahogy többen ismerik az (Ecseri bolhapiac) ahova az idős apukám sűrűn jár, ha teheti, mert még mindig nagy hobbija az érdekes és ritka dolgok adás - vétele, gyűjtögetése. Így tett tehát múlthéten is, mikor hazafelé jövet vette észre, hogy elveszett a pénztárcája a benne lévő nyugdíjával és minden iratával együtt, ahogy az illik. Elmondása szerint, csak a piacon vette ki a zsebéből, tehát biztos benne, hogy ott esett ki valahogy. Hazaérve kétségbeesve felhívott, hogy mi történt, de már én se találtam a helyszínen semmit, mikor utólag visszamentem.
Ám, ekkor történt az, amire soha életemben nem számítottam, és szerintem édesapám sem. A héten kedden, tehát július 18-án apukám egy furcsán tömött és névtelen csomagot fedezett fel a postaládájában. És szerintetek mi volt benne?

A pénztárcája!! A fenti képen látható cetlivel együtt, amin ez az üzenet állt: "Gondoltam hiányozni fog, remélem célba ért! :)" Ami még hihetetlenebb, egy forint sem hiányzott belőle!"

Azért írtam le és osztottam meg veletek ezt a kedves történetet, mert bár lehet közhely de IGENIS LÉTEZNEK még ilyen ÖNZETLEN és BECSÜLETES JÓ EMBEREK és megakartam mutatni kis országunknak, hogy ilyen is van és mindig van remény!

Nagy Géza
Ami a másik oka annak, hogy megosztottam veletek ezt a kis történetet, az az, hogy sajnos nem tudjuk ki volt ez a névtelen "HŐS" aki visszahozta jogos tulajának és bedobta a postaládájába a pénztárcát. Édesapám nagyon szeretné neki meghálálni tettét, ezért most hozzátok fordulunk!

Kérlek Titeket egy megosztással segítsetek, hátha így célba ér az üzenetünk és felveszi velünk a kapcsolatot! Minden megosztásért hálásak vagyunk!

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, hogy minél több emberhez eljuthasson!