Header Ads

Nagy Feró a migránsokról keményen kimondta azt, amit eddig senki nem mert!

Nagy Feró a migránsokról keményen kimondta azt, amit eddig senki nem mert!Nagy Feró a Borsnak adott igen csak őszinte és szókimondó nyilatkozata felrobbantotta az internetet. A nyers szókimondásairól is híres zenész most sem okozott csalódást és a tőle megszokott kemény szavakkal fejezte ki felháborodottságát! Nyíltan vállalja a véleményét!

A törökök is itt voltak, és tönkretették a hazánkat. Ha már jönnek a migránsok, ne vigyenek, hanem hozzanak. Ezer százalék, hogy az összes nőt meg fogják er..szakolni. Azért jöttek, hogy elfoglalják ezt a földet, nem azért, hogy dolgozzanak. Nem hiszem, hogy a gyerekeimet, az unokáimat ki merem majd engedni az utcára. Szeretném a saját érdekeimet képviselni. Én nem hívtam őket, hogy itt mecsetet építsenek. De jönnek és követelőznek. Jönnek, átvágják a kerítést, betörik a kapukat. Ne itt harcoljanak, ne engem irtsanak ki! Menjenek haza, és ott harcoljanak a saját szabadságukért. Az egyéni érdekeimet képviselem, nem vagyok migránspárti.

Ezelőtt 5-10 évvel szabadon járkálhattunk Európában, de most már nem ezt érzem. Amikor Londonba utaztam, ott is mondták, hogy inkább merre ne menjek. De ha ki merem ejteni a számon, hogy vannak no-go zónák, akkor azonnal rasszista vagyok. Pedig csak a saját bőrömön tapasztalom, ami körülöttünk zajlik

Neked mi a véleményed erről? Te is így gondolod?

Ha igen, kérlek oszd meg ismerőseiddel ezt a cikket!

Forrás
loading...