Header Ads

Mindenkit figyelmeztetek! Ebben a pékségben dolgoztam, de tönkretettek lelkileg és anyagilag is a padlóra juttattak....Kérlek OSSZÁTOK!

Az alábbiakban leírom a történetem és nagyon boldoggá tenne, ha legalább egy embert meg tudok óvni attól, hogy hasonló helyzetbe kerüljön. Nem szeretném, ha szánakoznátok rajtam, de nem bírtam ki tovább szó nélkül, teljesen a padlóra juttattak.Egyik olvasónk a segítségünket kérte, hogy osszuk meg kálváriáját az alábbiakban található pékséggel! Természetesen a rendelkezésére álltunk, hiszen felháborító amit az egyszerű dolgozó magyar emberrel meg mernek tenni a vállalkozók, tulajdonosok! 
Ismét egy olyan történet, amiben megpróbálják kizsigerelni az egyszerű halandó embert.

Íme olvasónk felhívása:

"Szeretnék minden dolgozni vágyó emberkét figyelmeztetni, a Dóri Pékség nevezetű üzletről. A párom ideiglenesen munkahelyet keresett. Egyik nap egy pékség előtt sétáltunk el, amikor megláttunk egy kifüggesztett cetlit, miszerint eladót keresnek. Amikor bementünk az pékségbe és mondtuk, hogy érdekelné az álláslehetőség, habozás nélkül fel is vették".
- Már holnap jöhetsz is dolgozni! - Na ez gyorsan ment!

Az elején semmi baj nem volt azt leszámítva, hogy kicsit gyanús volt, hogy semmiféle munkaszerződés nem volt (bejelentés igen). Az első pár napban még teljesen rendben is volt minden, majd érkezett a hideg zuhany. Első probléma: 9-10 óra munka alatt egyetlen szünetet sem lehet tartani (se ebéd, se semmi). Ezt még le lehetett nyelni. A második probléma: nem beszélgethetsz az emberekkel, nem lehet nálad a telefonod (és itt nem a chatelgetős telefonozásról beszélek, hanem arról, hogy ha valami fontos dolog miatt hívnak is, akkor sem veheted fől a telefont, nem is lehetett a zsebedbe), ha 10 percnél tovább volt bent valaki a pékségben, az üzlet tulajdonosa (aki nem magyar származású természetesen) kiküldött, mondván, hogy ez nem kocsma, és hasonlók. A harmadik probléma: ha valami nem tetszett a főnöknek, lekezelő, embertelen módon beszélt az ott dolgozókkal, köztük a párommal is.


Ahogy teltek a napok, láttam, hogy egyre jobban elkeseredik és rombolódik szét a lelki világa... Addig fajult ez az egész, hogy a hó vége előtt besokallt és mondta, hogy ezt nem bírja, nem tudja tovább tolerálni. Amit meg is értettem teljes mértékben. És itt jön a legfontosabb, és a legnagyobb probléma. Mikor a felmondásra került a sor, a főnök az irodában kijelentette, hogy akkor el lehet menni, de pénzt nem fog kapni. Rengeteg próbálkozás és eltelt hét után sikerült megkapni a fizetése felét!"
Azóta csak ígéreteket kaptam pénzt azonban nem és mivel nem értünk el semmit, ezért szeretném, ha tudnátok erről a történetről, hogy soha senkivel ne fordulhasson még egyszer ilyen elő !

Kérlek osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a történtet és bízunk abban, hogy segíthet a cikk abban, hogy mások ne kerülhessenek hasonlóan kegyetlen helyzetbe!
loading...