Header Ads

Eltörölték a 13. havi nyugdíjat, duplájára nőtt a gyógyszerek ára, kitalálták a fizetős EÜ ellátást, a vizitdíjat, receptdíjat stb... Most csókolgassátok a kezét!

Eltörölték a 13. havi nyugdíjat, duplájára nőtt a gyógyszerek ára, kitalálták a fizetős EÜ ellátást, a vizitdíjat, receptdíjat stb... Most csókolgassátok a kezét!Tartsunk egy kis összesítést, hogy mi történt az Orbán kormány fennállása alatt:

- 2010 előtt elvették a 13. havi nyugdíjat
- felemelték 200%-kal a gyógyszer árakat,
- bevezették a fizetős egészségügyi alapellátást,
- vizitdíj,
- receptdíj,
- kórházi ágdíj,
- mentődíj.

Életfontosságú gyógyszereket vontak ki a TB alól. Száz milliárdokat vontak ki az egészségügyből, oktatásból. A nyugdíjak vásárlóértéke folyamatosan csökkent.

Be akarták vezetni a:
-vagyonadót,
-ingatlanadót.

Egy 50 nm-es panel lakásért is szegény kis nyugdíjasnak  havi kb. 20 ezer forintot kellett volna fizetnie! Ne felejtsük!


A 10 ezer forintos karácsonyi ajándékért is köszönet:


Amit csak is azért kaptak a nyugdíjasok, mert a kormánynak a nyakukon maradt amit nem tudtak szét osztani maguk között. A munkáltatók nem kérték a cafetériában megjelent utalványokat a magas adó miatt, inkább pénzben ugynevezett 3. bérjegyzékben adják a pénzt a munkavállalóknak és hát ha már ki maradt ez a sok előre le gyártott utalvány hát mivel lassan választás gondolták szereznek egy kis jó pontot maguknak meg dobják szegény nyugdíjasokat egy kis apróval szánalmas lépés.

Neked mi a véleményed erről? Oszd meg velünk kommentben!

Forrás
loading...