Header Ads

Ledöbbentek az orvosok amikor meglátták, a fehér hajjal született magyar kisfiút! Megtalálták, az elképesztő okát!

Ledöbbentek az orvosok amikor meglátták, a fehér hajjal született magyar kisfiút! Megtalálták, mi az elképesztő oka ennek!Minden bizonnyal, ha szülő vagy Te is érezted a szülészeten azt a szorongást, amikor arra vártál, hogy az orvosok elmondják, hogy a babád egészséges és minden rendben van vele. Sajnos nem minden szülő kapja azt a hírt, amit hallani szeretne.Egy évvel ezelőtt Magyarországon egy csecsemő fehér hajjal született. A szülők nem tudták, hogy minden rendben van-e a csecsemőjükkel. A tesztek után az orvosok megállapították, hogy a baba egészséges, de nem tudták megmondani az orvosok sem, hogy miért született fehér hajjal. 

A szülészeten az ápolónők “Bűbájos kis hercegnek” nevezték, nemcsak az aranyos kis arca miatt, hanem a lenyűgöző, hófehér hajának köszönhetően is.Ennek a fiúnak olyan fehér volt a haja, hogy szinte ezüstszínűnek tűnt. Először azt gyanították, hogy kisbabájuk, Bence egy albínó, ami egy ismert genetikai rendellenesség. Ez a rendellenesség akkor fordul elő, amikor egy embernek jelentős mennyiségű melanin van a szervezetében, és e-miatt teljesen fehér a bőre és haja.

A hírek szerint az orvosok úgy döntöttek, hogy a vérmintáját Budapesten vizsgálják meg a legkorszerűbb műszerekkel, a különleges pigmenthiány miatt”.

Így az orvosok most úgy vélik, hogy ez csak egy átmeneti pigmentációs rendellenesség, és a haja valószínűleg sötétedni fog, a korának előrehaladtával.

Részletesebb vizsgálatok után az orvosok megállapították, hogy a baba nem rendelkezik albinizmussal.Ezért arra a következtetésre jutottak, hogy ez egy nagyon különleges baba.

Ha érdekesnek találtad Bence történetét, kérlek oszd meg ismerőseiddel!

Forrás
loading...