Header Ads

Kiborult Győzike: " Tönkrementem! Ha ez bizonyítást nyer, elszegényedhet az egész családom! "

Kiborult Győzike: " Tönkrementem! Ha ez bizonyítást nyer, elszegényedhet az egész családom! "A Győzike úgy érzi, ezzel a botránnyal családjával együtt kilátástalan anyagi helyzetbe kerül.

Ugyanis Gáspár Győzőt újra megtalálta az adóhivatal. Ezúttal azzal gyanúsítják, hogy luxusautókat hozott be és adott el, de nem fizette be a közterheket. Ez az újabb balhé több okból is tönkrevághatja a családot anyagilag. Ugyanis amellett, hogy a NAV minden bizonnyal bekasszírozza a jussát, Győzőre, illetve lemezeire és műsoraira – a közhiedelemmel ellentétben – rossz fényt vethet az újabb botrány, amivel a család újabb komoly bevételi forrásoktól eshet el.

Bár egy botrány kapcsán rengeteget beszélnek az emberek az abban szereplőről, és az újságok is heteken át címlapon írhatnak az illetőről, ennek semmiképpen sincsen jó oldala – mondta a Kiskegyednek Joós István, a Magneoton kiadó igazgatója. – Egy botrányba keveredett sztárt ugyanis nagyon nehéz hitelesen promotálni. Ez visszaveti a lemezeladásokat, és a műsorainak a nézettsége is visszaeshet, ami miatt aztán később már nem is hívják tévés szereplésekre. A balhéba keveredett sztárok nem tudnak jól kijönni az ilyen helyzetekből, ami aztán természetesen az anyagi helyzetükre is majd jelentősen kihathat.


És hogy mennyire igaza lehet az igazgatónak, azt mi sem jelzi jobban, mint Győzi és az adóhivatal legutóbbi meccse. Hiszen amíg tartott Gáspár Győző és Bea asszony bírósági tárgyalása, egyetlen televíziós műsorba sem hívták őket. Az ítélet kihirdetése után azonban egyből folytatódhatott a család karriere – igaz, immár a tv2-n. Csakúgy mint Galambos Lajos esetében, aki miután előzetes letartóztatása lejártával kiszabadult a börtönből, szintén az egyik tv2-s valóságshowban tűnhetett fel újra – immár a családjával együtt.

Talán egy kis segítség volt Bea asszony nyereménye a Gáspár családnak, hiszen nemrégiben egy főző show-műsorban megnyerte a fődíjat 10 millió forintot. Bár az is lehet, hogy ezt az összeget kézbe már nem vehette.

Kérlek oszd meg ismerőseiddel ezt a cikket!

Forrás
loading...