Header Ads

Kérlek Segítsetek Károlynak és az édesanya nélkül maradt újszülött kislányának Majának! Osszátok!

Kérlek Segítsetek Károlynak és az édesanya nélkül maradt újszülött kislányának Majának!Szörnyű tragédia történt Sály Károly pár nappal ezelőtt. Párja szülés közben, 2017. május 6-án életét vesztette. Így sajnos egyedül maradt az újdonsült apuka újszülött kislányával Majával!

A felsőberki lakosnak gyűjtést szervez a falu, hogy így segítség szeretett postásukat. A pénzadományokat május 21-ig várják a falu italboltjában elhelyezett dobozba. Az összegyűjtött összeget a falu nevében fogják befizetni Károly számlájára.

Itt olvasható a felhívás:
A gyűjtést már a szomszédos falvakban is elkezdték. Harasztifaluban és Nagykölkeden május 31-ig várják a felajánlásokat.


Amennyiben ön is szeretne segíteni Sály Károlynak és lányának Majának, a következő számlaszámra utalhat: OTP 11773470-00515212-00000000 (Sály Károly)

Kérlek Titeket aki tud bármekkora összeggel is segíteni Károlynak és Majának, az a fent megadott számlaszámon tegye meg! Ne késlekedjetek! Osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson történetük! Nektek egy kattintás, nekik egy újabb remény egy teljes élethez! Köszönjük!


Forrás
loading...