Header Ads

Itt a szerencsehozó elefánt! Hét év szerencse ér hamarosan....Osszátok!

Itt a szerencsehozó elefánt! Hét év szerencse ér hamarosan....Osszátok!


Az elefánt mostanában leginkább, mint szerencsehozó motívum vonul be életünkbe. Ez a méltóságteljes állat gyakran összekapcsolódik a feng shui-val is, hiszen sokan helyeznek elefánt alakú tárgyakat lakásukba, életterükbe. Ez persze nem ilyen egyszerű, hiszen ha valóban hiszünk a térrendezés mágikus erejében, akkor azt is érdemes megfontolni, milyen elefántot veszünk, hová helyezzük el, hány darab legyen belőle, egyáltalán milyen formájú, színű legyen e szerencsehozó tárgyacska.

Az elefánt, mint szimbólum, Buddhához és az indiai Ganesh istenséghez kapcsolódik, az erőt, a bölcsességet, az otthon védelmét, a termékenységet és az általános jó szerencsét jelképezi. 

Az elefántot a feng shuiban gyakran használják a lakás bizonyos területein szerencsehozóként. 

A legelterjedtebb nézetek szerint kizárólag az ormányát felfelé tartó elefánt képes bevonzani a sikert életünkbe.

Ha a szerencsét kívánjuk bevonzani otthonunkba, az elefántot vagy elefántokat (egy párt ) érdemes a bejárati ajtónál elhelyezni. Fontos, hogy mindig simuljon az adott miliőbe a szobor, és nem feltétlenül kell nagyban gondolkodni. Egy közepes vagy akár egy aprócska elefánt is bőven megteszi – ha jól mutat, akkor dupla öröm. Az elefánt segítségével a pozitív csí energiát házunk falai közt tarthatjuk, s elkerülhetnek a káros hatások minket.

Oszd meg ismerőseiddel, hogy őket is elérje a szerencse!

Forrás
loading...