Header Ads

Hívott az orvos, hogy siessünk mert csak órái vannak hátra! Mire beértünk, belehalt az unottságba és nemtörődömségbe! Nyugodj Békében Drága Édesanyám!

Hívott az orvos, hogy siessünk mert csak órái vannak hátra! Mire beértünk, belehalt az unottságba és nemtörődömségbe! Nyugodj Békében Drága Édesanyám!Czakó Mónika közösségi oldalán tett ki egy bejegyzést, melyben szeretne hangod adni fájdalmának és dühének egyben! Édesanyja a székesfehérvári kórházba került, ahol az ápolók hozzáállása egyszerűen elfogadhatatlan és minősíthetetlen volt.

Sajnos tapasztaltuk...és ebbe az unottságba és nemtörődömségbe édesanyánk belehalt....kilenc hete várjuk a boncolási jegyzőkönyvet... Február 17- én pénteken került be mentővel mert magas láza volt és félrebeszélt...öt órát várt a sürgősségin ahonnan haza akartak engedni de aztán mégsem mert a véreredmény rossz lett..felkerült osztályra ahol senki nem jött oda hárman öltöztettük át mert ereje nem volt deréktól lefelé nem akart engedelmeskedni a teste. Szóval osztályra került ahol semmit nem tettek...a nővérek hozzáállása hagy némi kívánni valót maga után...mikor felkerült osztályra a senki nem jött oda a nővérek közül a mi kerestünk a egy nővért a hogy a megadjuk a számunkra ha történne valami. csak telefonon érdeklődhettünk mert látogatási tilalom volt..hozzáteszem napi 2x érdeklődtem...azt mondták mit várok hétvége van egy orvos van négy emeleten ...ő vizitel...kérdem én mit nézett? Szombaton még tudtunk vele beszélni de vasárnap már nagyon rosszul volt. Én szóltam is a nővérnek telefonon hogy édesanyám nagyon rosszul van...hát inkább nem írom le a reakcióját...szóval semmit nem tettek ..nem ismerte fel vagy csak nem akarta felismerni se a doktor se a nővér a helyzet súlyosságát...hétfőn édesanyám egy nagyon kedves doktornő kezei közé került aki rögtön felismerte a bajt...de már késő volt....vérmérgezés és még ki tudja mi...minden szerve károsodott...hétfőn délelőtt irány az intenzív...

A kedves doktornő elmondta hogy pénteken le kellett volna venni a vérből valamilyen mintát mert ennek hiányában nem tudták mivel is kezeljek. Szóval kapott valamit ami se nem használt se nem ártott....kedden reggel telefonálok hogy van...mondják megműtötték állapota olyan mint hétfőn volt se jobb se rosszabb...kérdeztem mikor mehetünk látogatni...mondja a nővér 3 óra után ..erre rá pár órára telefonálnak hogy édesanyámnak pár órája van hátra menjünk azonnal..mire beértünk már meghalt...kiderült nem is műtötték meg csak felnyitották...a magatehetetlen lélegeztető gépen lévő beteg le volt kötözve az ágyhoz....akkor miért mondták hogy igen megműtötték? Rengeteg a kérdőjel...de anyu meghalt...tudni kell a beteg csak neked fontos az orvosnak a nővérnek ők senkik...február 17-en került kórházba és február 21-en meghalt...de még mindig nem tudjuk konkrétan mibe...és ahogy a kórház kiadta a holt testét...a nyakából lógott ki valami....a haja tiszta vér volt...szégyen...történt mindez 2017- ben Székesfehérváron a Szent György Megyei Oktató Kórházban...Magyarországon... szégyenHa Neked is volt bármilyen rossz kórházi élményed, tapasztalatod, kérlek oszd meg velünk kommentben!

Osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson Mónika története!

Forrás
loading...