Header Ads

Figyelem! Erről mindenkinek tudnia kell! Telekom, Telenor, Vodafone ügyfeleket érint! 2017. Július 1-től ezek az előfizetések megszűnnek.....Osszátok!

Figyelem! Erről mindenkinek tudnia kell! Telekom, Telenor, Vodafone ügyfeleket érint! 2017. Július 1-től ezek az előfizetések megszűnnek! Osszátok!
Az egyeztetésre azért van szükség, mert január 1-jén módosult az előrefizetős SIM-kártyás mobiltelefon-előfizetésekre vonatkozó szabály. A szolgáltatók kötelesek ellenőrizni az új előfizetők személyazonosságát, valamint a már meglévő felöltőkártyás ügyfelek adatait is egyeztetniük kell. Ez több tízezer embert és több millió kártyát érinthet.

Amennyiben elmulasztja az egyeztetést az előfizető, a szolgáltatóknak július 1-jével kötelesek megszüntetniük a SIM-kártyához tartozó előfizetéseket.


A Világgazdaság körképe szerint a Vodafone-nál egyelőre személyesen és telefonon, de ígéretük szerint hamarosan online is lehet adatot egyeztetni, a Telenornál egyelőre csak személyesen van erre mód, bár dolgoznak azon, hogy ez telefonon és online is lehetséges legyen, a Magyar Telekomnál pedig online és telefonos egyeztetésre is van lehetőség.

Kérlek oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is értesüljenek erről a fontos információról!

Forrás
loading...