Header Ads

Felszállt a buszra és azóta nem láttam a gyermekem! Kérlek segítsetek megtalálni Gyurikámat! OSSZÁTOK!

Egy kétségbeesett olvasónk kérésének teszünk eleget és hívjuk fel a mélyen tisztelt lakosságot, hogy legalább egy megosztással segítsenek megtalálni a rejtélyes körülmények között eltűnt gyermekét. Nektek csak egy kattintás, de neki egy újabb remény arra, hogy viszont látja szeretett fiát! Köszönjük szépen!Munkába indult reggel a Debrecenbe tartó, 7:20-as busszal a Berettyóújfalu, Bessenyei György Szakközépiskolába. Azt nem tudjuk, hogy leszállt-e a buszról, de azóta nem elérhető, életjelet nem ad magáról, tartózkodási helye ismeretlen – írja az Eltűnt emberekért megoszthatod csoport Laci rokonainak felhívása alapján.

Eltűnése napján Gyuri fekete bőrdzsekit, világoskék hosszú ujjú inget és barna vászon nadrágot viselt. Magassága körülbelül 175 cm és testsúlya 75 kg,  testalkatára mondhatni, hogy zömök.


Kérjük, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik,hívja a rendőrséget: a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Ingyenesen hívható a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld száma. vagy hívja a következő telefonszámot: 06 20 239 7620

Kérünk benneteket, hogy aki csak teheti ossza meg! Nektek csak egy kattintás, de Gyuri édesanyjának egy újabb remény arra, hogy viszont látja szeretett fiát! Köszönjük szépen!
loading...