Header Ads

Botrány! Vajna Timi ezzel az idegen férfival csókolózott majd két órára nyomuk veszett! Andy tombol!

Botrány! Vajna Timi ezzel az idegen férfival csókolózott majd két órára nyomuk veszett! Andy tombol!!Nagyon úgy néz ki, hogy másfél hónappal tervezett újraesküvésük előtt félrelépett Vajna Timi . A partin több férfi karjába is belevetette magát, végül egy ismeretlennel távozott kéz a kézben, csókolózva. Egy hotelben kötöttek ki .

Andy Vajna menyasszonya a lapnak azt mondta: tizenkilenc éves húgát hozta el, mert érdekelte a fesztivál. "Andy ma nem jött, de minden rendben van köztünk" – mondta Tímea az eset előtt.

Palácsik láthatóan mámoros hangulatban kivetette hálóját a körülötte bulizó férfiakra. Először egy félmeztelen fiúval próbált kapcsolatba lépni, majd Kásás Tamást találta meg, simogatta, ölelgette az olimpiai bajnok pólóst. A harmincéves Tímea hamarosan újabb fiatal, jóképű pasi oldalán bukkant fel, akinek tánc közben érzékien a fülébe sugdosott, majd két órakor kézen fogva távozott vele.
A Bors munkatársa látta, hogy a tízperces séta közben egy-két csók is elcsattant, a lány azzal sem törődött, hogy számtalan szemtanúja volt turbékolásuknak, miközben Zamárdi négycsillagos szállodája felé tartottak. A hotel recepciósa megerősítette: a kormánybiztos menyasszonya érkezett meg aznap éjszaka. "Már régen lefoglalt több szobát is Palácsik Tímea névre, és itt száll meg" – tudta meg a lap a hotel alkalmazottjától.


A producer is megkeresték az ügyben de nem kívánta kommentálni a történteket.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket az ügyben! Vajon megbocsátja a kormánybiztos úr partnere hűtlenkedését?!

Kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Forrás
loading...