Header Ads

A tegnap esti Eurovíziós Dalfesztivál eredményhirdetése után felháborodott az internet! Ez a nyertes dal, csak senki nem érti, hogy miért?! Neked hogy tetszett?

A tegnap esti Eurovíziós Dalfesztivál eredményhirdetése után felháborodott az internet! Ez lett a nyertes dal, csak senki nem érti, hogy miért?! Neked hogy tetszett?

A tegnap esti Eurovíziós Dalfesztivál eredményhirdetése után felháborodott az internet! Egyre csak nő az elégedetlenség az internetezők körében, ugyanis senki nem érti, miért a portugál versenyző nyerte meg a versenyt. A zsűri és az közönség szavazatai alapján mindent elsöprő magabiztossággal söpörhette be az első helyet ezzel a dalával.
Ám a műsor után ellepték az internetet a különböző hozzászólások, miszerint a portugál versenyző nemhogy a legjobb, hanem egyenesen a leggyengébb teljesítményt nyújtotta a mezőnyben.
Pocsék dal, pocsék énekes, mégis megnyerte. Érti ezt valaki?", "Ez valami vicc akar lenni? Az agyam eldobom...", "Az elmúlt 60 év legborzasztóbb nyertese... a szakmai zsűrinek csúfolt valaminek is csak gratulálni tudok..., Mekkora bunda volt, úristen!
Sokan úgy vélik, hogy győzelmét egyedül sajnálatos betegségének köszönheti, ugyanis szívbeteg és éppen műtétre vár.

Viszont a mi versenyzőnkre Pápai Jocira igazán büszkék lehetünk, hiszen fantasztikus teljesítményt nyújtott! Gratulálunk neki! Büszkék vagyunk Rád!

Itt megnézheted az ő előadását is:
Neked mi a véleményed Salvador Sobral előadásáról és elért helyezéséről? Ha Te is úgy gondolod, hogy nem neki kellett volna megnyernie az Eurovíziós Dalfesztivált, kérlek oszd meg ismerőseiddel ezt a cikket!

Forrás
loading...