Header Ads

A pénztárosnő látja, hogy valami nem stimmel az anyával, ezért kikapja a babát a kezéből! Ezután valami döbbenetes dolog történik! Videó

A pénztárosnő látja, hogy valami nem stimmel az anyával, ezért kikapja a babát a kezéből! Ezután valami döbbenetes dolog történik!Az tény, hogy az anyai ösztönnél nincs erősebb érzés a világon. Ezért tudják az anyák mindig, mire van szüksége gyermeküknek de más gyerekeivel kapcsolatban is lehetnek megérzéseik.

Rebecca egy boltban dolgozik pénztárosként, anya és egyben nagymama is. Mivel már sok éves tapasztalat van ha gyerekekről van szó, pontosan tudta, hogy a kassza előtt álló egyik fiatal anyuka gyerekével valami nincs rendben.

Azonnal cselekedett és ezt nagyon jól tette.


A következő dolog történt: Rebeccának nagyon rossz előérzete volt, amikor meglátta a fiatal anyukát, Jessicát. A nő kifejezéstelen arccal állt ott és Rebecca megkérdezte őt, minden rendben van-e. De a nő nem válaszolt.

Ekkor Rebecca úgy döntött, azonnal cselekszik. Megfogta a kisbabát és a kassza mellett a pultra tette maga mellé.


Szerencse, hogy ezt tette mert néhány másodperccel később az édesanya a földre rogyott és összeesett. Epilepsziás rohama volt ugyanis az édesanyának. Rebecca fogta a kislányt és közben azonnal hívta a mentőket.

Itt a felvétel az esetről:


Végül is minden rendben volt Jessicával, megkapta a megfelelő kezelést és időben érkezett a segítség, mindez Rebecca kiváló megérzéseinek köszönhetően.

Rebecca a nap hőse lett, az édesanya pedig nagyon hálás volt neki. Néha az idegenek is kiváló segítők lehetnek.

Ha Te is úgy gondolod, hogy amit Rebecca tett, az hősies cselekedet volt, akkor kérlek oszd meg ismerőseiddel ezt a történetet!

Forrás
loading...