Header Ads

SOS! Egyszerűen felfoghatatlan ami Patrikkal és családjával történik!! Csak Ti tudtok segíteni! Ez itt és most történik....Osszátok!

SOS! Felfoghatatlan ami Patrikkal és családjával történik!! Csak Ti tudtok segíteni! Ez itt és most történik!Felfoghatatlan tragédia ért egy háromgyermekes családot ez év április 22.-én. Patrik a 9 éves kisfiú vidáman játszott az oktatás után barátaival az iskola udvaron. Kiugrott a hintából, lehuppant a földre, de felpattant és folytatta a játékot. Másnap hajnalban fájlalta a derekát, ezért édesanyja bevitte a kisfiút a közelben lévő salgótarjáni kórházba. Patrikot megröntgenezték és vért is vettek tőle. Hála istennek nincs semmilyen törés ugyan, de vérszegénységet állapítottak meg a szakemberek. Napokig nem változott az eredmény és az orvosok segítséget kértek egy budapesti egyetemi klinikától, ahol a laboreredmények lesújtották az egész családot, rokonokat és ismerősöket. Másnap már mentő vitte a kisfiút a klinikára, ahol mintát vettek a csontvelőből. Délután már készen is állt a diagnózis:

ACUT LYMPHOID LEUKÉMIA, 84%-ban elterjedve a csontvelőben.

A legszörnyűbb, a legrosszabb hír, amit egy szülő valaha is az életben egyáltalán hallhat. Egy, kívülálló számára felfoghatatlan TRAGÉDIA!!! Mit csinálnának Önök, hova rohannának, mit tennének ebben a pokoli helyzetben?

Szegényes körülmények között, komfort nélküli házban élő, józan gondolkodású mai magyar 3 gyermekes vidéki család, akik szeretetben és egyetértésben nevelik a kicsiket. Szinte bódult állapotban élnek majdnem 3 hónapja. Az édesanya hordja Patrikot Budapestre a kemoterápiára, el nem mozdul mellöle, az édesapa vigyáz addig a másik két kicsire. Így ingáznak már két hónapja. Embert és kapcsolatot próbáló hihetetlen nehéz időszak! Az utazgatások költsége és az anya állandó jelenlétének biztosítása megingatta a család egzisztenciáját.

Patrik nagyon mérges az egész világra, ingadozik a kedélyállapota, belázasodik és nem is érti egészen mi is történik most vele egyáltalán. DE MI, FELNŐTTEK PONTOSAN TUDJUK!

Nincs olyan segítség, amit elutasítanának, fogalmuk sincs hogyan alakul a következő pár hónap, félnek a jövőtől és rettegnek a mától.

KÉREM ÁLLJANAK A CSALÁD MELLÉ!!!!

Minden biztató szó segít, ne menjenek csak úgy tovább. Ez itt és most történik!

Kapcsolat:
Tóthné Szalai Klaudia
3136 Etes
Rákóczi út 127
Telefon: 06 20 966 58 07
Facebook: https://www.facebook.com/clody0604

Bankszámla:
Erste bank: 1160 0006 0000 0000 1996 4700
IBAN: HU68 1160 0006 0000 0000 1996 4700
SWIFT: GIBAHUHB

A gyerekek méretei:
Patrik, 9 éves: 134-140
Fanni 8 éves: 134
Benjamin 3 1/2 éves: 104


Arra kérünk minden jóravaló embert, hogy aki tud bármilyen formában segíteni Patriknak és családjának, az ne késlekedjen!

Egy megosztással segítsünk már Most, hogy minél több emberhez eljuthasson történetük! Köszönjük!

Forrás
loading...