Header Ads

Mindig túl csúnyának tartották a fiút, hogy ilyen csinos barátnője legyen! Az átváltozástól mindenkinek elállt a lélegzete.....Ám itt még nem volt vége a történetnek! Videó

Mindig túl csúnyának tartották a fiút, hogy ilyen csinos barátnője legyen! Az átváltozástól mindenkinek elállt a lélegzete.....Ám itt még nem volt vége a történetnek!Brandon és Clara Belle már hosszú évek óta egy párt alkotnak és ha rájuk néz az ember egyből az jut az eszünkbe, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Clara mindig is csinosan öltözködött, sminkelte magát, szép ápolt frizurája volt. Brandonról ugyanez már nem mondható el. Bárhova is indult el otthonról szinte mindig ugyanazt a farmert és pólót viselte, ápolatlan volt a szakálla és a frizurája.

Sokszor hallgatta a fiú másoktól az évek alatt, hogy nem illenek igazán össze. Ezért Brandon egy Gretta Monahan TV műsorban szeretett volna részt venni, ahol egy stílus szakértő alakítja át különböző jelentkezők külsejét. Sikerült is neki bekerülnie, sőt még a barátnőjét is elhívta valamilyen ürüggyel.

-Csak szeretnénk figyelmeztetni, hogy le fog esni az állad, ha meglátod a fiút – mondta Gretta a műsorban Belle-nek. Annyira át fogom őt változtatni, hogy szóhoz sem jutsz majd.

Mikor Brandon ismét a színpadra lép az átváltozás mindenkit megdöbbent! Mintha egy másik férfi állna újra előttünk. Clara nem jut szóhoz az ámulattól!

Aztán a műsorvezető hölgy megkérdezi a férfit:

-Brandon szeretnél még valamit mondani?

Ekkor megtudjuk, hogy Brandon valójában miért is hívta meg barátnőjét ebbe a tv műsorba.

Nézd meg a videót!Kérlek oszd meg ismerőseiddel ezt a cikket!

Forrás
loading...