Header Ads

Megszülte gyermekét, majd 1 nap után eladományozta a baba szerveit. Ez történt pontosan:

Megszülte gyermekét, majd 1 nap után eladományozta a baba szerveit. Ez történt pontosan:Ez a történet biztosan megosztja majd az emberek véleményét! Elképesztően nehéz döntést hozott Keri Young.

Már a terhességének a kilencedik hetében közölték Kerivel és férjével az orvosok, hogy születése után legfeljebb pár órát élhet gyermekük, ugyanis súlyos agyvelőhiányban szenved. A szülők ezt hallván teljesen összeomlottak.

Az első 24 óra volt a legnehezebb az életemben. Egy falatot sem tudtam enni, amikor pedig végre rávettem magam, semmit sem tudtam a gyomromban tartani. Hihetetlenül fáradtak voltunk, de képtelenek voltunk elaludni. Mindketten úgy éreztük, nincs már könny, amit kisírhatnánk.
Keri és férje Royce sokat tanakodott, hogyan tovább. Majd elhatározásra jutottak és megkérdezték orvosukat, hogy születendő gyermekük alkalmas lenne-e szervdonornak. A válasz igen volt, így elhatározta kihordja a babát.

Ezt írta facebook bejegyzésében:


Elítélnek majd vajon az emberek, amiért így döntöttünk? Vagy azt fogják gondolni, hogy bátor dolog, amit csinálunk? Akárhogy is, jelenleg mindketten nagyon kicsinek érezzük magunkat. Most mi vagyunk azok, akikre mások sokat gondolnak és imádkoznak értünk. Hozzá kell szoktatnom magam a gondolathoz, hogy megszülöm a kislányom, a karjaimba veszem, majd végignézem, ahogy meghal. Nélküle megyünk majd haza a kórházból, ez a mi valóságunk, de elfogadtuk
A kisbaba Eva Young néven április 17-én, hétfőn jött a világra.
Egyszerre üdvözöltük és búcsúztunk a kis Evatól


Kérlek oszd meg ismerősöddel ezt a történetet!

Forrás
loading...