Header Ads

Fordulat következhet a rákkutatásban! Még az orvosokat is sokkolta: Ez a természetes olaj mindössze 2 nap alatt megöli a vastagbél rákos sejtjeinek 93% -át!

Fordulat következhet a rákkutatásban! Még az orvosokat is sokkolta: Ez a természetes olaj mindössze 2 nap alatt megöli a vastagbél rákos sejtjeinek 93% -át!A vastag- és végbélrák az egyik leggyakrabban diagnosztizált rákos betegség. Évente több ezer embert érint Magyarországon. Sajnos a statisztikák azt mutatják, hogy azoknak az embereknek közel fele meghal, akiknél felfedezik ezt a betegséget.


Az ausztráliai Adelaide Egyetem kutatóinak tanulmánya úgy találta, hogy a laurinsav, ami a kókuszolaj 50%-a, képes elpusztítani a vastagbélrák sejtek több mint 93% -át, mindössze 48 óra alatt. A vizsgálat az in vitro kísérletekben petri csészében folyt, valamint in vivo patkányokban. Mindkét kísérlet ugyanazt az eredményt adta. A tanulmány megállapította, hogy a laurinsinsav elpusztítja az oxidatív stressz okozta rákos sejteket. Jelentősen csökkenti a glutation -t, amelytől a rákos sejtek függnek.

Sajnos ezeknek a kutatóknak nincsen további anyagi fedezete arra, hogy tovább kutassák a kókuszolaj pozitív hatását a rák ellen. Ennek az egyik fő oka, hogy a gyógyszeripari vállalatoknak nem érdeke, hiszen ők el szeretnék adni a saját termékeiket.


A kókuszolaj számos egyéb betegségtől is megvéd! 

Például: a cukorbetegség, a csontritkulás, a vírusos betegségek (mononukleózis, a hepatitis C, herpesz stb), epeúti betegségek, a Chron-betegség.


A kókuszolaj egy igazi csoda fegyver a különböző betegségek ellen. De még a kozmetikában is nagyon hasznos. Népszerű orvosság a bőrfoltok ellen. Ezen kívül sok nő ezzel fényesíti a haját.

Ha számodra is érdekes információkkal tudtunk szolgálni, kérlek oszd meg ismerőseiddel!

Forrás
loading...