Header Ads

Egy puszit adott súlyosan beteg testvére hasára! Ami ezután történt, az maga volt a csoda! ❤️😘

Mikor a Smith család második kislánya Poppy megszületett, az orvosok megállapították, hogy egy ritka Moebius nevű betegségben szenved, ami az arcizmok fejlődésére van kihatással. Ettől a betegségtől sajnos nagyon megnehezült a kicsi etetése, itatása!

Poppy az első hónapját az intenzíven kellett töltse. 
A család látta, hogy a kislány ettől függetlenül napról napra fejlődik az inkubátorban. Remélték, hogy ugyanúgy fog fejlődni, mint bármely más gyermek.

A dolgok azonban egészen másképp alakultak. Egyik nap a kislányt eszméletlenül találta édesanyja a kis kórházi ágyában. A vizsgálatok megmutatták, hogy Poppy tüdeje tele volt folyadékkal, az agya is károsodást szenvedett, állapota egyre rosszabb lett. Az orvosok attól tartottak, a kislánynak már nincs sok hátra.

Abban az évben karácsonykor a család bement Poppyhoz a kórházba. Nővére elkezdett vele játszani és adott neki egy nagy puszit a hasára és ezután olyasmi történt, amitől mindenki megdöbbent: Poppy életében először mosolygott.Attól a perctől kezdve Poppy egyre jobban lett. Senki sem tudta megmagyarázni javulásának okát. A család inkább csak örült annak, hogy ez megtörtént.

Két hónappal később Poppy már mászott és gagyogott is, elhagyhatta a kórházat.

A Smith család minden együtt töltött percet élvez, a nagy testvér pedig most már minden nap játszhat kistestvérével. Poppy már bebizonyította, hogy ő egy igazi harcos, biztosak vagyunk benne, hogy nagy dolgokat fog véghezvinni élete során!

Jó egészséget és sok sikert kívánunk neki az életben!

Ha neked is elnyerte tetszésedet ez a történet, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Köszönjük!

Forrás
loading...