Header Ads

Áldás angyalai!! Mielőtt tovább görgetsz, oszd meg ,kedveld és hamarosan teljesül minden kívánságod!!

Áldás angyalai!! Mielőtt tovább görgetsz, oszd meg ,kedveld és hamarosan teljesül minden kívánságod!!Áldás angyalai!!Az áldás angyalai szólunk most hozzátok, hogy igaz szívetekkel lássátok, halljátok! Isteni Áldást közvetítünk néktek, hogy befogadjátok, nyissátok a Szívet!

Az áldás energiái rezegnek bennünk, mit fényszubsztanciánk erejével közvetítünk. Az áldás, éltető Fény, Energia!

Olyan nektek ez lelki szinten, mint fizikai világotokban a növényeknek a napfény és az eső. Éltető!

E nélkül „elhervadnátok”, elsorvadnátok! Az áldás feltölt benneteket isteni erővel, és segít, hogy lelketek erejét kivetítsétek fizikai szintetekre. Az áldás hozzátok Isten Szívéből érkezik általunk. Mi folyton köztetek vagyunk, s átpásztázzuk testetek, lelketek, felmérve benne az áldás erejét.

Mindig, mindenkire sugározzuk, mindenkinek közvetítjük, aki befogadja. Ti sokszor nem is tudtok róla, hogy lelketek kérését, mely az áldásenergiákat hívja, teljesítjük.

Mindig, mindenki részesül Atyánk áldásából, mert minden lélek, áldásban született! Az élteti, az segíti fejlődése útján!

Az áldás, Atyánk szeretetenergiája, mely „speciálisan” a lélek fejlődését hivatott segíteni. Atyánk központi Fényében kavargó Szeretetenergiát, mi áldássá alakítjuk mesterek és arkangyalok segítségével és felügyeletével, majd ezzel az áldással feltöltekezve jövünk hozzátok le a földi síkra, hogy szétszórjuk köztetek.

Ki kér, s befogadó, eszerint kap. Ki elutasít, csak annyiban részesül, mi útja, s feladata elvégzéséhez mindenképpen szükséges, s lelke befogadja. Ő az, kire azt mondjátok: nincs rajta áldás!

De van! Csak nem fogadja be. Körbeöleli, védelmezi, csak nem tudja átjárni.

Ezért kérjetek! Magatoknak és másnak is! Segíthettek vele. Ha kértek, az már a befogadás első lépése. Ha átengeditek magatokat az áldásnak és elfogadjátok, mit rátok sugárzunk, feltöltekezhettek isteni energiával, Atyai Áldással!

Másnak is kérhettek és küldhettek áldást. Segíthetitek ezzel megnyílását, a befogadást.

Ha ti kértek neki, az olyan, mintha ő kérne magának. Nincs különbség! A kérés az kérés! Mind teljesül!

Küldjetek hát áldást mindenkire! Legyen éltető energia minden lélekben és testben!

Ti is sugározhatjátok az áldást magatokból, mert a csatornát megnyitva, folyamatos áldásenergia sugárzik rátok Atyátok Szívéből. Akkor ti is közvetítőkké váltok! Az áldásenergia árasztóivá lesztek.

A csatorna megnyitásához kérjetek minket, az áldás angyalait, hogy aranyfény fonállal kössük be szívetekbe Isten Erejét! (Ez már sokatoknak régóta aktivált állapotban van!)

Ezután, ha kértek, már sugározhattok is! Közvetlen lecsatolói lesztek az Áldásnak!

Küldjetek Gaia-nak is! (Földanya)

Sugározzátok, bármerre jártok! Bárkinek, kire napotok folyamán gondoltok, küldjetek áldást!


Így gyarapodik ez Isteni Energia Bennetek és körülöttetek, áldott lelkek!

Kérjetek, s összekötünk az Áldással! Fogadjátok be és szórjátok szét! Legyen áldott minden, mi Istenben ÉL!

Az áldás angyalai szóltunk!

Amennyiben érdekesnek találtad ezt a bejegyzést, kérlek oszd meg ismerőseiddel!

Forrás
loading...