Header Ads

Telihold 2017.július 9.!!! Mielőtt tovább görgetsz, oszd meg, kedveld és hamarosan teljesül minden kívánságod!!

Telihold 2017.július 9.!!! Mielőtt tovább görgetsz, oszd meg, kedveld és hamarosan teljesül minden kívánságod!!


Az idei év eddigi energiái gyors változásokat indítottak el, azonban az áprilisi Telihold lelassítva az eddigi történéseket, azt kéri tőled, hogy állj meg, most figyelj befelé, és próbáld megtalálni a középpontodat. Teremts egyensúlyt, békét és harmóniát magadban.

Mire tanít a Mérleg Telihold?

Az év eddigi teremtő energiái, és a tisztítások a Te jólétedet, álmaidat szolgálták. Eddig a nagyobb jót és az álmaidat vizualizáltad, hogy nagyobb jót teremts életedbe, és 2017 legyen az az év, ami elhozza és beteljesíti az álmaidat.

Most viszont a szolgálat ideje jött el. Most az egész világra kell fókuszálnod, és fényt, békét hozni az Univerzumba.

A legnagyobb jót akkor teszed, ha hiteles tudsz lenni, ha meg tudod élni önmagad. Ha a helyedre kerülsz. Hiszen ha Te nyugodt vagy és jó helyen vagy, elfoglalod a neked rendelt helyet, akkor békére lelsz. Ha pedig benned béke van, ezt sugárzod ki magad körül, és hirtelen minden a helyére kerül. A megfelelő emberek vesznek majd körül, és minden a megfelelő rend szerint rendeződik el körülötted, melyet áldás és béke kísér.

Ha tudod, ki vagy, és a helyeden vagy, akkor szereted és elfogadod önmagad. Ha így teszel, akkor nem lesz szükséged, hogy másokkal harcolj, vagy drámázz. Így hozhatod a legnagyobb békét a világba. Így szolgálhatod az univerzum összes élőlényét igazán!

A mostani Telihold segít, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, hogy megértsd önmagad, hogy bele tudd képzelni magad mások helyzetébe is, és így egy nagy képet láss az univerzum egészéről. Most megértheted a mögötted rendet, a történések miértjeit.

Az Univerzum eddig cselekvést kért tőled, terveket és tetteket. Most viszont azt kéri, hogy állj meg és várj, lassíts! Legyél türelemmel, fordulj befelé, elmélkedj, és értsd meg a körülötted lévő dolgokat, mielőtt tovább indulnál.

Legyél az elfogadás energiájában! Ne akarj most semmit és senkit megváltoztatni, szemlélődj, és figyelj, de ne ítélkezz! Türelem, és nyugalom. Ezek most a kulcsszavak.

Legyél türelmes önmagaddal és a körülötted élőkkel is. Intenzív érzelmeket tapasztalhatsz meg a következő időszakban, ezért törekedj arra, hogy kedves, szeretettel teli és megértő legyél!

Most két bolygó: a Vénusz és a Merkúr is retrográd mozgást végez. Ezért most legyél nagyon óvatos, mit és hogyan kommunikálsz másokkal. Az energiák erősek, és robbanásra készek, de ne ijedj meg, csak egy nagy változást készítenek elő. Átmeneti időszakot élsz meg, amiben a legfontosabb a nyugalom, a türelem, a belső egyensúly és béke megélése.

Bízz benne, és tudd, hogy minden változás, amit megtapasztalsz, azért van, hogy kimozdulj a komfortzónádból, és valami nagyobb jó vegye kezdetét életedbe.
A 2017-es év valóban a legnagyobb álmaid valóra váltásának éve lesz! A mostani Telihold, csak az alapok megszilárdításában akar segíteni, hogy ne rohanj annyira gyorsan előre, lassíts le, tarts szünetet, legyél hálás, szeresd és értékeld önmagad mindazért, amit eddig elértél!

A júliusi Telihold energiáit védelmező energiák kísérik. Tehát tudd, bármi legyen is ebben az időszakban: Te védelem alatt állsz és biztonságban vagy!

Osszátok, hogy minél több embert elérjen a Telihold áldásos hatása!!

Forrás


Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!