Header Ads

A kislányommal utaztam tegnap hajnalban, amikor defektet kaptam, de segítség helyett kirabolt ez a férfi! Minden megosztás számíthat!

Kérlek Osszátok! Defektet kaptam, de segítség helyett kirabolt ez a férfi!




Kétségbeesett levet kaptunk Melindától, aki megkért minket, hogy segítsünk hangot adni történetének.

Kérlek segítsetek!

Tegnap hajnalban defektet kaptunk az 55-ös úton (Mórahalom - Domaszék irányában) Ketten utaztunk én és a kisebbik lányom. Az úton félrehúzódva kis várakozás után, meg is állt egy férfi az autójával, hogy segítsen. Eleinte nagyon kedves volt, kicserélte a bal hátsó defektes kerekünket majd arra lettem figyelmes, hogy a kocsinkban matat!! Állítólag csak valami szerszám után.. Nagyon késő volt, fáradtak is voltunk csak pár percre hagytam felügyelet nélkül és mire ráeszméltem elhajtott ez a gazember!! Nem a szerszámot kereste, hanem a táskámból lopta ki a pénztárcám, minden benne lévő pénzel és iratommal együtt!! Sajnos sötét volt, és nem láttunk sokat a lányommal belőle. De úgy kb. 180 cm magas barna hajú férfi volt. Kék Adidas kabátot viselt, sportos öltözetben volt és egy 'Viva Italia' feliratú tetoválás volt a nyakán. (Biztos vagyok benne, hogy ez alapján majd valaki be tudja azonosítani!) Nekünk Kálmán néven mutatkozott be. Állítólag szegedi lakos, már amennyit ebből a beszélgetésből megtudtam.... Régebbi típusú Suzukija volt. A rendőrségi feljelentést már megtettük! A rendőrség körözést adott ki a férfire. Kérem szépen a Facebook közösséget, segítsetek rajtam! Hátha ismeri valaki ezt a gazembert.

Ha a leírás alapján felismeritek a férfit, kérlek azonnal értesítsétek az alábbi számon a rendőrséget! 

Szegedi Rendőrkapitányság (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). Telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Minden megosztást és segítséget hálásan köszönünk!

Köszönettel,

Kovács Melinda




Kérünk titeket, hogy ha másképp nem is, de egy megosztással segítsünk Melindának! Hátha eljut a megfelelő helyre és kézre kerül ez a bűnöző!

Forrás