Header Ads

A 6 fiútestvért folyamatosan piszkálták hosszú hajuk miatt. Amint kiderült az oka, mindenki elkezdte tisztelni őket! Sok lájkot nekik!

A 6 fiútestvért folyamatosan piszkálták hosszú hajuk miatt. Amint kiderült az oka, mindenki elkezdte tisztelni őket! Sok lájkot nekik!

Az alábbiakban megismerhetjük Phoebe Kannistot és az ő 6 csodálatos kisfiát, akik együtt egy fantasztikus ügyért harcolnak és csodás dolgot tettek, amivel belopták magukat mondhatni, hogy az egész világ szívébe. A 6 ifjonc úgy határozott, hogy megnövesztik a hajukat , majd rákos gyerekeknek ajándékozzák azt.


A Kannistó testvérek majdnem mind egypetéjű ikrek.

Egy hétői napon került sor a küldetés célba vezetésére,amikor elmentek a helyi fodrászhoz,és levágatták a hajukat.A fodrász szalon azon felül,hogy zárás után végezte a hajvágást,visszautasította,hogy a kis hősök akár egy centet is fizessenek a munkájukért. Így szerettek volna hozzájárulni a kis emberpalánták nemes cselekedetéhez.

Az idősebb srácokat folyamatosan terrorizálták az iskolában a hosszú hajuk miatt,de ők kitartottak a célérdekében,de szerencsére az általuk növesztett" vastag bőr "miatt,lehullott róluk a szidalmazás,és cikizés.

Íme Phoeb és az ő 6 gyönyörű fia:A képen egy 3-as és egy 2-es egypetéjű ikerpárt láthatunk és a legidősebb fiút ,aki" csak "egy szimpla terhesség volt.
A fodrász munka után,a zárórát követően vágta le a hajakat,és egy centet sem fogadott el a munkájáért.


Itt látható a végeredmény:A hajjakkal beteg, rákos kisgyermekeknek segítettek a kis hősök. Véleményem szerint megérdemelnek egy  hatalmas lájkot lájkot!
Forrás
loading...