Header Ads

10 elképesztő találmány, ami bebizonyítja, hogy a jövő valóban megérkezett! Már kaphatóak! A #4-iket Te is azonnal akarod majd....

10 elképesztő találmány, ami bebizonyítja, hogy a jövő valóban megérkezett! A #4-iket Te is azonnal akarod majd....
Megmutatunk 10 elképesztő találmányt! Ezek között van ami már kapható és van ami hamarosan piacra kerül!
A befektetők dörzsölhetik a tenyerüket. Ezek a termékek rövid időn belül megtalálhatóak lesznek minden háztartásban!


Fűthető okos dzsekiEgy applikáció segítségével telefonról tudod vezérelni, hogy mennyire melegítsen fel. De ha lusta vagy, akkor automatikusan megtörténik a telefon által küldött időjárásadatok alapján.


FelszínfertőtlenítőCsak végig kell pásztázni a koszos felületet, és az UV-sugarak elpusztítják a kórokozók 99%-át.


Háromfelé hajtható okostelefon

A képek magukért beszélnek! Már nagyon várjuk!


Fülbe dugható, hallás utáni fordítógépCsak be kell állítani a nyelvet, és a füledben már lefordítva szól. Nyártól kapható.


ÉtelanalizálóEgyszerű a használata! Csak tartsd a szenzort az étel felé, és máris megmondja, hogy az milyen összetevőkből áll és küldi is a telefonodra. És ez tényleg létezik.


Lebegő lámpaMágneses elven működik és a tervezők szerint napi 6 óra folyamatos használattal 22 évig világít. Elképesztő!


MIITOCsak rakd rá a poharat, tányért és az általad kívánt hőmérsékletre hűti vagy melegíti ételt, italt.


Hordozható szkenner és nyomtatóBeszkenneli a képet és utána bármilyen felületre fel is viszi a beépített festékszórójával. Egyenlőre még tervezőasztalon van.
Roller és gördeszka egybenTeljesen szabadon mozoghat benne a lábad és állítólag nagyon egyszerű használni. 30 ezer forintért már te is hozzájuthatsz.


Üvegre tapadó napelemes mobiltöltőA nap energiája kifogyhatatlan és bárhol elérhető. Csak rakd fel a tapadókorong segítségével és máris tölti a telefonod. Ráadásul némi áramot el is raktároz, szóval aksiként is használható. Nem is elérhetetlen áron, mindösszesen 19 ezer forintért már megvásárolható!

Ha neked is elnyerte valamelyik termék a tetszésedet, kérlek oszd meg ismerőseiddel!

Forrás
loading...