Header Ads

Újhold lesz ma este - oszd meg és rövid időn belül teljesülni fog a kívánságod

Az újhold ideje jó alkalom arra is, hogy új célokat tűzzünk ki, illetve a régi terveinket és a kitűzött feladatainkat felülvizsgáljuk, mert jó ötleteink támadhatnak, és később a megvalósítás is könnyebb lesz.Az újhold ideje jó alkalom arra is, hogy új célokat tűzzünk ki, illetve a régi terveinket és a kitűzött feladatainkat felülvizsgáljuk, mert jó ötleteink támadhatnak, és később a megvalósítás is könnyebb lesz.

Egy olyan gyakorlatot osztok most meg veled, amit elvégezve elültetheted lelked kívánságainak azon magjait, amiket ha kitartóan gondozol, valósággá válnak.

Az Újhold Teremtő Gyakorlata:

1. Írd fel kézzel egy üres fehér lapra életed minden területére (munkahely, barátság, szerelem, lakhely, anyagi helyzet, egészség,stb…) vonatkoztatva a vágyaidat.

Az álmok és célok meghatározása legyen minél színesebb, részletesebb. Bármilyen lehetetlennek   tűnik is, amit kérsz, írd fel erre a lapra!

A határ legyen a csillagos ég, hiszen az Univerzum számára nincs teljesíthetetlen kívánság!

A listád végére írd oda: ezt kérem, vagy ettől jobbat.

2. Ha kész vagy a listáddal menj ki a szabadba, keresd meg a Holdat, állj a fényébe és olvasd fel hangosan, vagy magadba a teleírt papírlapot.

3. Köszönd meg hálás szívvel az Univerzumnak, hogy meghallgatta a kérésedet.

4. Ezután minden menj ki a szabadba minden egyes nap és olvasd fel a listádat. Soha ne felejtsd el        megköszönni az Univerzumnak, hogy meghallgat Téged.

5. Ezt a gyakorlatot folytasd egészen Teliholdig. ( 2017.05.11.)

6. Teliholdkor menj ki a szabadba. Gyújts egy fehér gyertyát. Olvasd fel utoljára a kívánságaidat és égesd el a papírlapot. Ezzel elengeded az irányítást a vágyaid felett és rábízod az Univerzumra a megvalósítás mikéntjét.

Ha eddig nem tettük meg, most még itt a lehetőség ebben a 2-3 napos fázisban a méregtelenítésre, salaktalanításra vagy rossz szokások felszámolásába, életmódváltásra.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!