Header Ads

Lassan ismét indul a kullancs - és szúnyog szezon! Megmutatjuk mivel kend be magad, ha szabadba mész! Pár forintba kerül mégis rendkívül hatásos!

Amint beköszönt a tavasz és a meleg napsugarak megkezdik a természet újjáélesztését, nem csak a kirándulók és kertészkedők veszik birtokukba a zöldet, hanem a rájuk leselkedő vérszívók is.Sokakban ott van némi félsz, hogy kimenjenek a szabadba és ott eltöltsenek pár kellemes órát. Pedig van rá egy igen hatásos és olcsó módszer, hogy nyugodtan élvezhessük a természetet.

Persze, megveheted a drága kullancsriasztó szereket, de azok sajnos olyan vegyi anyagokat tartalmazhatnak, amire a szervezet nem jól reagál...

Alternatív megoldásként ajánljuk a jól bevált vietnámi - más néven kínai - balzsamot. Hiszed, vagy sem, ez a pici, kerek tégelyben árult mentolos balzsam a legjobb rovarriasztó!! Ráadásul az egészségünkre is pozitívan hat.


A szovjet hadseregben minden katona felszerelésében ott lapult, mert univerzális védelmet nyújtott a vérszívó rovarok ellen.

Kend be vele a bokakörnyéket, a csuklódat és a nyakad környékét. Kicsit erős az illata, de még mindig jobb, mint a drága rovarriasztószerek édeskésen mű szaga.

Mire jó még a balzsam? Fejfájásra, megfázásra, orrdugulásra, ízületi fájdalmakra.

Még egy tipp! Sátorozásnál kenjük be vele a bejárat környékét, ezzel védősávot kialakítva a szúnyogok ellen, a kényelmes ki-és bejutásért!

Amennyiben hasznosnak találtad a cikket, kérlek oszd meg ismerőseiddel! Köszönjük!

Forrás: tudnodkell
loading...