Header Ads

Kiborultak a tanárok az általános iskolában, amikor meglátták mit csomagoltak a szülők a gyerekeiknek ebédre

Bár nem kérdés, hogy a szülők mindig a legjobbat szeretnék a gyerekeiknek, ennek ellenére a mai rohanó világban sajnos nem mindig marad idő friss, egészséges és tápláló étellel iskolába indítani őket. Ekkor történik meg ez a sajnálatos dolog. Mutatjuk
A Gillingham-i Byron általános iskolában valósággal kiakadtak a tanárok, amikor kiderült, hogy az egyik diák szinte minden nap szemétkaját visz magával ebédre. A menü alapján akár azt is gondolhatnánk, hogy a kisfiú magának vette a rágcsát, ám kiderült, hogy nem erről van szó. Először az egyik gyereket azon kapták, hogy McDonald’s Happy Meal menüt hozott, de volt olyan gyerek is, akinek az ebédje szinte csak és kizárólag csokoládéból állt.

Az iskola igazgatója John Carthy nagyon aggódik, ugyanis az elmúlt hetekben, hónapokban megszaporodtak az ilyenféle ebédek az iskolában, ami mindenképp nyugtalanságra ad okot.

A tanárok úgy gondolták, hogy bizonyíték képpen le is fotózták a gyerekek ételeit, ám kínosan ügyeltek rá, hogy nehogy kitudódjon, hogy kinek az ebédjéről van szó. Ezért lesznek a következő fotók mind, ugyanabban a táskában láthatók. Mutatjuk mit esznek a Byron iskolában ebédre:


Kihült gyorséttermi kaja

csokis süti és desszertnek .... csoki

ilyen párosítást is ritkán látni - csipszes szendvicsYoghurt és milyen meglepő egy kis csoki
Az egészséges élet alapjait a gyermekkori megfelelő táplálkozás nagymértékben meghatározza. Az optimális növekedés, fejlődés a kiegyensúlyozott tápanyag- és energiabeviteltől függ, másrészt pedig ekkor alakulnak ki a táplálkozási szokások

Ne engedjük el gyermekeinket otthonról ezekhez hasonló   " ételekkel " !

Forrás: 24.hu
loading...