Header Ads

Minden megosztás számít! Felesége és négy gyermeke várja haza az eltűnt családapát

Dunaújváros — Nagyon várják haza a gyermekei és felesége Tasnádi Tibort (42), aki tegnaphoz egy hete tűnt el.


Dunaújváros — Nagyon várják haza a gyermekei és felesége Tasnádi Tibort (42), aki tegnaphoz egy hete tűnt el.

A férfi feleségével, Ág Ágival négy gyereket nevelt békességben: Marcellt (15), Kristófot (12), Fannit (10) és Viktort (8). A férfi az eltűnése napján, ja­nuár 26-án, egy kollégája nyugdíjas-búcsúztatóján volt a munkahelyéhez, a Dunaferrhez közeli Kokszoló szabadidőparkban. Ez egy ligetes területen található, közvetlenül a Duna partján.

Tibor a rendezvény után onnan indult haza, a felesége pedig érte jött, de már nem találkoztak. A férfi azóta nem ad magáról életjelet. A rendőrség mellett sógora 35 fős csapattal méterről méterre, csatárláncban kutatta át a Duna-szakaszt. – Sajnos egyre kevesebb reményünk van arra, hogy élve kerül haza – mondta megtörten a Blikknek Ági, Tibor felesége. – A gyerekeket nagyon felzaklatták a történtek, de van segítségünk a történtek feldolgozásához.

Aki bármit tud Tibor eltűnésével vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.Köszönöm ha megosztod!


loading...
>