Header Ads

10 hely Magyarországon, ami elvarázsol és még csak nem is hallottál róla! Az #5-iktől a lélegzetem is elállt

Íme hoztunk Nektek 10 olyan bakancslistás helyet, hogy az állatok is...10 hely Magyarországon, ami elvarázsol és még csak nem is hallottál róla!

Íme hoztunk Nektek 10 olyan bakancslistás helyet, hogy az állatok is leesik... Haladjatok olyan sorrendben, ahogy Nektek tetszik, de mindegyik helyre látogassatok el. Felejthetetlen élményben lesz részetek.

1. Van nekünk egy lebegő - falunk Oroszlányhoz közel a Bokodi tavon, amit a horgászok mekkájának emlegetnek, mert a tó sohasem fagy be. A Bokodi - erőmű hűtőtavaként funkcionál és még egy filmet is forgattak itt, de szó mi szó olyan lebilincselő a látvány, hogy mindenképpen látnotok kell.2. A virágba boruló cseresznyefák csodálatos látványa főleg így tavasz tájékán olyan szépséggel tölt fel, amit csak Nagykörűn tapasztalhatsz meg.3. Így tél vége felé, ahogy a tavasz közeledik érdemes az alcsúti arborétumot is meglátogatni, mert amúgy is páratlan látvány, de ilyenkor a hóvirágzás is emeli a fényét.4. Alcsút júniusban is páratlan természeti csodával kápráztat el minket. A szentjánosbogarak nászrepülése magával ragadja a képzeletünket szinte földöntúli szintig.
5. A lilába borult Balaton - felvidék is kihagyhatatlan mesébe repít minket. Tihanyban is lélegzetelállító csodában lehet részünk mikor lilába borul a táj mindannyiunk káprázatára és az illat is utánozhatatlan.6. A Szentbékkálla mellett található kőrendszer a rekkenő hőségről is elveszi a figyelmet és a Káli medence nyugalmát tükrözi vissza az egész hely.7. A Tapolcai - tavas barlang pedig egy romantikus csónakázással hívogat bennünket. Ezen a 180 méteres szakaszon megannyi élményben lehet részünk.8. A középkort felelevenítő reneszánsz falut sem szabad kihagyni, amit Bikal központjától 300 méterre találunk.9. Ha pedig a túrázás nem idegen számunkra, akkor Megyer hegyi tengerszem semmiképpen nem lóghat le a bakancslistáról és még testedzésnek is kiváló erőpróba tökéletes látvánnyal, élményekkel párosulva.10. A végső úti cél megkoronázásaként meghagytuk a Patóhegyi borházfalut, ahol minden olyan meghitt hangulatot áraszt, házanként más - más színben pompázik minden legyen az piros, kék vagy éppen zöld.Ha elnyerte neked is a tetszésed, kérlek oszd meg ismerőseiddel!
loading...
>