Header Ads

Már egy hármas iker terhesség is ritka, de amikor megszülettek az orvosoknak elállt a szava!

Hihetetlen, nagyon ritka dolog!


A terhesség elején Becki Joe-nak nagyon fájt a feje és rettenetes hányingere volt. Hamarosan rájött, hogy ez a terhesség nem olyan mint az első. Az ultrahang be is igazolta a gyanúját:


Becki Joe hármasikrekkel volt terhes és ez férje illetve az ő számára olyan sokk volt, amitől egy kicsit magukhoz kellett térniük! A terhességgel eleinte nem volt semmi probléma de a 31. héten komplikációk léptek fel. Méhösszehúzódások kezdődtek, de a babák még túl kicsik voltak ahhoz, hogy megszülessenek.


Végül is Becki Joe császármetszéssel szülte meg a csodálatos 3 fiút, Romant, Roccot és Rohant. A korai és 3mas iker születés együttes hatásaként a 3 pici fiú összesen alig nyomott többet mint másfél kilogramm, ezért 6 hétig intenzív osztályon voltak.


Az orvosok nem mondták először meg a kórházban, hogy az ikrek egypetéjűek. De mikor hazamentek, mindenki jól látta, hogy a kicsik nagyon hasonlítanak egymásra. Becki Joe további vizsgálatokat kért.


Kiderült, hogy a fiúk valóban egypetéjű ikrek, ami nagyon ritkán fordul elő. A szülők szinte alig tudnak különbséget tenni a kicsik között, főleg amikor alszanak. De Becki Joe észrevette, hogy a fiúknak más helyen vannak az anyajegyeik és a személyiségük is persze különböző.


A nagy testvér Indiana nagyon örül a fiúknak és egy kicsit anyáskodik is felettük.

Nagyon sok egészséget és szerencsét kívánunk a különleges ikreknek! Kérjük ossza meg ezeket a gyönyörű képeket barátaival!
loading...