Header Ads

A 9 legbizarrabb dolog, ami egy repülőn történhet - A #4-et mindenkinek látnia kell!Láttunk már egyet s mást, de ilyet még soha, és fogadunk, hogy Te sem. A következő összeállításban szereplő képek a legbizarrabb dolgokat mutatják meg, amik egy repülőn történhetnek. Kiégtünk.


Az a csávó...
Kinek a pap, kinek a papné, van, aki nem áll meg pár üveg "sörné". 

A sör 

A legrosszabb ómen, amikor egy szereplő a Lostból melletted kap helyet 

"Rossz érzésem van ezzel a járattal kapcsolatban" - kommentálta a kép készítője. Hugo Reyes, aki Jorge Garciat alakította a Lost/Eltűntek című sorozatban, egy kicsit ráijesztett utastársára. Valaki örül, ha hírességet lát, valaki nem. Van ez így. 
 A Lost utas

Csipkerózsika
Szerintem sokan tartozunk azok közé, akik nehezen szundítanak el a fedélzeten, a képen szereplő hölgynek valószínűleg nincs hasonló problémája. Az is valószínű, hogy őt nehezebb lenne felkelteni édes álmából egy csókkal, mint Csipkerózsikát. A póz előtt is le a kalappal. 

 Csipkerózsika

Furcsa hálózsák
A sztori, hogy miért csomagolták be az embert, máig rejtély. Mindenesetre a hálózsákja nagyon laza, a bácsi nem követi, hanem diktálja a divatot.


Hálózsák másképp
"Befonod a hajam, kérlek?"
Vannak esetek és helyek, amikor és ahol egy férfi szereti, ha a nő haja lóg az arcába, de ez nem az a szituáció volt. A kínos pillanat, amikor a hosszú fürtök nem annyira vonzóak. A képen Aranyhaj esete a hátsó szomszéddal. 

 A furcsa fodrász

A vacsora szállítva
Én is utaztam már repülőn, találkoztam furcsa esetekkel, de ez mindenen túltesz. Ráadásul az a nézés... merjen így elaludni az ember. Bár, ha egy kis csőben sült brokkoli is jönne mellé, akkor esetleg rendben lehetne a dolog.

 Fura vacsi

Ez is megoldás!
A dolog előzménye nagyon egyszerű. A képen látható férfi túlságosan felöntött a garatra és ebből fakadó helytelen viselkedéséből kifolyólag ártalmatlanná tette a személyzet. A módszer nekünk egy kicsit furcsa, de az utasok biztonságáért mindent. 

Kikötözték :)


 No comment!

A legcukibb szomszéd a világon
Elsőre mi is úgy reagáltunk, mint bárki más: annyira cuki! Kit érdekel, hogy került egy panda a szomszéd ülésre? Egyszerűen elolvadunk. És nem, nem plüss. 

 Panda a gépen

Oszd meg,hogy barátaid is lássák!